Gyda
Artist

Gyda

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Gyda

Rap/pop-artisten Lenole er tilbake under sitt nye artistnavn GYDA, og nå er hun ute med sin nye single ”No Drama” som er en digg låt med masse sass – perfekt når du trenger en liten selvtillitsboost. Låten handler om å ta ansvar for sin egen lykke og suksess, det er best å være seg selv. GYDA er en aktiv stemme i samfunnsdebatten, og får gjennom en godt lest blogg spredt sine meninger og synspunkter om forskjellige temaer.

”No Drama” er skrevet og komponert av GYDA sammen med den svenske produsenten Herman Gardarfve, som også har produsert Storbritannias bidrag, Lucie Jonas, til Eurovision 2017.

Gyda Løken Sirseth som er hennes fulle navn, er 23 år gammel og bor for tiden i Oslo. Hun kjører en ærlig og selvsikker attitude i tekstene sine, som hun fremfører med både rap og sang. Hun ønsker gjennom personlige tekster å inspirere andre med sin musikk, og tror mange vil kjenne seg igjen i det hun synger om.  Ved siden av å være artist, komponist og låtskriver, utdanner GYDA seg til å bli sykepleier.

Innlegg

Gyda – No Drama
Promovideo

Gyda – No Drama

Gyda