NPS Music

NPS Music skal bidra til økt fokus på og bruk av skandinavisk musikk. Vi kombinerer markedsledende digital teknologi for å skape kommersielle utstillingsvinduer. NPS Music tar sikte på å utjevne konkurransevridende faktorer og arbeider for at skandinaviske musikkaktører skal nå ut og frem i den digitale jungelen i Norge. Ved å bruke NPS Music skal musikkinteresserte mennesker enkelt kunne navigere seg gjennom et uoversiktlig marked, samt oppdage og bidra til spredning av skandinavisk musikk.

Historie

NPS Music ble igangsatt som en naturlig reaksjon på de utfordringer skandinavisk musikkbransje stod ovenfor i etterkant av den digitale revolusjonen. Sviktende dekning av skandinaviske artister blant allerede svært reduserte kulturredaksjoner i Norge har gitt skandinaviske aktører vanskelige konkurranseforhold.

En liten gruppe idealister etablerte derfor den sosiale profilen “NPS Music”, hvor man tok sikte på å kombinere streamingtjenestenes popularitet i Norge med Facebook, AdWords og YouTube sine markedsføringsmuligheter. Over flere år har vi bygget “NPS Music” til å bli et av landets mest spennende musikknettverk, basert på genuin interesse og lidenskap for skandinavisk musikk. Profilen har vokst organisk, det er aldri brukt økonomiske midler på å blåse opp nettverket. “NPS Music” viste med all tydelighet det store behovet samtlige aktører i bransjen og publikum har for tjenesten, og det ble derfor besluttet å utvide tjenestetilbudet gjennom bl.a. å inkludere flere plattformer. NPS Music har vokst ytterligere ved å profesjonalisere driften og tilbyr nå tjenester som vil være essensielle for alle bransjeaktører. NPS Music har økt sitt redaksjonelle fokus, utvidet kanalbredden og arbeidet målrettet for å skape en plattform som vil forsterke brukeropplevelsen og øke den skandinavisk andelen på streamingtjenestene.

Våre kjerneverdier

Lidenskap og entusiasme
NPS Music er lidenskapelig opptatt av å fremme skandinaviske interesser i en stadig omveltende musikkbransje. Våre medarbeidere er sultne, entusiastiske og genuint opptatte av å skape muligheter der andre ser begrensninger. Mange har kalt oss idealister, med rette.

Erfaring og profesjonalitet
Alle som representerer NPS Music har bred kunnskap og erfaring fra major/indie labels, markedsføring, promotering, salg og digitalisering. NPS Music er en garantist for profesjonalitet og en trygg partner.

Presisjon
Selskapets tjenester er bygget på presisjon. Ved å benytte deg av NPS Music sitt nettverk vil du kunne treffe et viktig publikum. Vi besitter et finslipt maskineri som er skreddersydd for musikk. Uansett om du er en ny eller etablert artist, om du er kommersielt anlagt eller henvender deg til mindre subsjangre, kan NPS Music tilby deg synlighet og løsninger som passer akkurat ditt prosjekt.