NPS Music

NPS Music skal bidra til økt fokus på og bruk av skandinavisk musikk. Vi kombinerer markedsledende digital teknologi for å skape kommersielle utstillingsvinduer. NPS Music tar sikte på å utjevne konkurransevridende faktorer og arbeider for at skandinaviske musikkaktører skal nå ut og frem i den digitale jungelen i Norge. Ved å bruke NPS Music skal musikkinteresserte mennesker enkelt kunne navigere seg gjennom et uoversiktlig marked, samt oppdage og bidra til spredning av skandinavisk musikk.

Historie

NPS Music ble igangsatt som en naturlig reaksjon på de utfordringer skandinavisk musikkbransje stod ovenfor i etterkant av den digitale revolusjonen. Sviktende dekning av skandinaviske artister blant allerede svært reduserte kulturredaksjoner i Norge har gitt skandinaviske aktører vanskelige konkurranseforhold.

En liten gruppe idealister etablerte derfor den sosiale profilen “NPS Music”, hvor man tok sikte på å kombinere streamingtjenestenes popularitet i Norge med Facebook, AdWords og YouTube sine markedsføringsmuligheter. Over flere år har vi bygget “NPS Music” til å bli et av landets mest spennende musikknettverk, basert på genuin interesse og lidenskap for skandinavisk musikk. Profilen har vokst organisk, det er aldri brukt økonomiske midler på å blåse opp nettverket. “NPS Music” viste med all tydelighet det store behovet samtlige aktører i bransjen og publikum har for tjenesten, og det ble derfor besluttet å utvide tjenestetilbudet gjennom bl.a. å inkludere flere plattformer. NPS Music har vokst ytterligere ved å profesjonalisere driften og tilbyr nå tjenester som vil være essensielle for alle bransjeaktører. NPS Music har økt sitt redaksjonelle fokus, utvidet kanalbredden og arbeidet målrettet for å skape en plattform som vil forsterke brukeropplevelsen og øke den skandinavisk andelen på streamingtjenestene.

Våre kjerneverdier

Lidenskap og entusiasme
NPS Music er lidenskapelig opptatt av å fremme skandinaviske interesser i en stadig omveltende musikkbransje. Våre medarbeidere er sultne, entusiastiske og genuint opptatte av å skape muligheter der andre ser begrensninger. Mange har kalt oss idealister, med rette.

Erfaring og profesjonalitet
Alle som representerer NPS Music har bred kunnskap og erfaring fra major/indie labels, markedsføring, promotering, salg og digitalisering. NPS Music er en garantist for profesjonalitet og en trygg partner.

Presisjon
Selskapets tjenester er bygget på presisjon. Ved å benytte deg av NPS Music sitt nettverk vil du kunne treffe et viktig publikum. Vi besitter et finslipt maskineri som er skreddersydd for musikk. Uansett om du er en ny eller etablert artist, om du er kommersielt anlagt eller henvender deg til mindre subsjangre, kan NPS Music tilby deg synlighet og løsninger som passer akkurat ditt prosjekt.

Noen uttalelser fra personer i den norske musikkbransjen om NPS Music.

”Hito Promo har samarbeidet godt med NPS fra de startet opp, og setter stor pris på deres arbeid med å synliggjøre og omtale norske artister på ulike digitale plattformer. Med stadig nye konseptutvidelser, fremstår NPS som et viktig utstillingsvindu for et bredt utvalg artister.” (Anngunn Sørli, eier av Hito Promo)

«Med NPS har norske artister endelig fått et verktøy for bedre å kunne synes i den nye musikalske «digitale jungelen!” (Harald Tømte Bransjeveteran og Rådgiver for Norske Artister)

«Endelig en plattform som fokuserer på musikken, artistene elsker å snakke om musikk og at de også får muligheten til å dele sin personlige smak gjennom 20+5 og presentere musikken gjennom personlige videoer er fantastisk” (Helene Sundt – Artistansvarlig på MTG MUSIC)

«Med tanke på hvordan vi lytter til musikk i dag er et voksende NPS definitivt et stoppested du bør innom med nyutgivelsen din, enten du heter Debut-Lars eller Eidsvåg!” (Shaun Bartlett – Artist/låtskriver)

”NPS er et kjærkomment tilskudd for norske artister med godt innhold for både nye og etablerte artister. Spennende å følge med på utviklingen.” (Morten Bakke, daglig leder for Bakke Consulting (promotion og konsulentvirksomhet relatert til musikk og underholdning).

”NPS er en fantastisk plattform for nyetablerte artister i Norge, for å få frontet musikken sin. NPS sine spillelister som f. eks. «Anbefalte Nyheter», «Norsk Pop» osv. gir publikum en unik mulighet til å utforske ny norsk musikk.” (Carl-Viktor Guttormsen, primus motor, gitarist og låtskriver i pop/rock bandet Set One`s Cap fra Bamble (base i Oslo)

”NPS er stedet for musikkelskere som ønsker å oppdage ny, norsk musikk og artister i alle sjangre, og er også blitt en viktig plass for både etablerte og uetablerte artister å dele musikken sin igjennom. NPS holder seg oppdaterte, lager oversiktlige spillelister med bl.a. «Anbefalte Nyheter» og sjangeroversikt, samt nye utgivelser som de anbefaler, slik at man ikke går seg vill i musikkjungelen. I tillegg samarbeider NPS med artistene ved bl.a. å samarbeide om spillelister, men også dele personlige promovideoer/hilsener som artistene lager til NPS, som gjør at artisten og musikken blir sett, hørt, streamet og oppdaget av flest mulig. NPS har skjønt det!” (Myrna Braza, pop og soulartist fra Bergen)

”NPS har vært ytterst viktig for meg som selvstendig artist. At de fremmer ny norsk musikk, gjør det lettere for oss å bli sett og hørt. Tusen takk”. (Law/Brodern (Kristoffer Ullevoldsæter) rap/hip hop artist fra Oslo)