Love and Steel
Artist

Sofye

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Sofye

Med sin unike teft for gode melodier og sterke tekster, har SOFYE blitt om talt som en krysning mellom Laleh, Veronica Maggio og elektroduoen Niki & The Dove. Debutalbumet There`s gotta be more fikk god omtale i media, og flere av låtene ble listet på radiokanaler land et rundt. Nå er SOFYE klar med sin splitter nye EP Love and Steel! Første single fra utgivelsen, A Foreigner, fikk bra rotasjon både på P3 og P13, i tillegg til vesentlig spilletid på en av Sveriges største radiokanaler.

Love and Steel er en herlig popplate med et tittelspor som fort kan vise seg å være soundtracket til sommeren 2017! Låten er rett og slett en seierssang som handler om kunsten å bevare håpet selv om ting tilsynelatende kan virke helt svart. Om det å ikke se på seg selv som et offer for omgivelsene, og om å ikke gi rom for bitterhet. Love and Steel/Sensitiv og Sterk –de to fargene i ansiktet på coveret.

Handlingen går også igjen som en rød tråd i EP`n. Frigjørelse fra ting som prøver å dra deg ned. Ikke la deg definere av omgivelsene og hva andre måtte mene. Det handler om å stole på seg selv,
fremfor å la andre ha makt over deg. Fri deg fra bitterhet, destruktiv tankegang og ta kontroll på ditt eget liv. SOFYE finner inspirasjon i livet på godt og vondt, i tro og tvil, men også i jobben som musikkterapeut innen psykisk helsevern. Musikkterapi er noe jeg brenner for og og sier mye om hvem jeg er som artist. Jeg ønsker å formidle håp og frihet med låtene mine, forteller hun.

Innlegg

Sofye – Love and Steel
Musikkvideo

Sofye – Love and Steel

Sofye

Sofye – The Wheel
Musikkvideo

Sofye – The Wheel

Sofye

Sofye – All I Know
Musikkvideo

Sofye – All I Know

Sofye

20+5 Spillelister

Sofye 20+5
20+5 Spillelister

Sofye 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]