Texiana
Artist

Lawson Vallery Band

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Lawson Vallery Band

Lawson Vallery Band ga ut albumet «Texiana» i juni 2018. I bandet finner vi rutinerte musikere med fartstid fra bl.a, Mercury Motors, Grenseland, Kenny Loggins, Joe Sun, Paul McCartney og Casino Steel. Lawson vokste opp i Texas og i Louisiana med radiosendinger fra the Grand Old Opry og låter om cowboy’er, knuste hjerter og tog, men det var vel egentlig ikke meningen at Lawson Vallery noen gang skulle gi ut et eget album med sine egne låter, og i hvert fall ikke i en alder av 73 år, eller var det kanskje en mening med det allikevel?

15 år gammel sluttet Val (som vennene kaller han) på skolen og tok hyre som sjømann, som kokk på en oljetanker. 17 år gammel gikk han inn i militæret, og etter tre år som soldat gikk han tilbake til det sivile liv sør i Louisiana og en jobb i oljeindustrien. Poesi og musikk har hele tiden vært en parallell tilværelse og fritidssyssel. Han fikk i 2011 publisert sin første samling med dikt og poesi, boken «From The Heart».

Jevnlige jobber med sitt band har også ført Lawson Vallery til faste oppdrag for den amerikanske ambassaden i Norge som nå sist, søndag 1. juli hvor bandet spilte i Frognerparken i Oslo i forbindelse med den amerikanske «4th of July» feiringen. Lawson var også en av vokalistene som hyllet hans venn Kris Kristofferson i Oslo i september 2017, sammen med bl.a. Paal Flaata, Bill Troiani, Linda Kvam og Hege Brynildsen.

Lawson Vallery har kommet en lang vei siden han tok gitartimer hos Roy Orbison.

Innlegg

Platedebuterte ved et uhell som 73-åring
Intervju

Platedebuterte ved et uhell som 73-åring

Lawson Vallery Band ga ut albumet «Texiana» i juni 2018. I bandet finner vi rutinerte musikere med fartstid fra bl.a, Mercury Motors, Grenseland, Kenny Loggins, Joe [...]

Lawson Vallery Band
Promovideo

Lawson Vallery Band

Lawson Vallery Band

20+5 Spillelister

Lawson Vallery 20+5
20+5 Spillelister

Lawson Vallery 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]