Carl Louis
Artist

Carl Louis

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Carl Louis

Carl Louis skapte blest i musikk-Norge da han bestemte seg for å forlate CLMD til fordel for en egen solokarriere. Med låter som dykker dypere blant et mer organisk og bevegende lydlandskap, har Carl klart å skape et unikt uttrykk som danser i grenselandet mellom undergrunnen og det kommersielle. Pulserende synthbølger, analoge trommer og trollbindende vokalmelodier er med på å forme det spennende og ukonvensjonelle elektroniske uttrykket til Carl Louis. NRK P3 ble umiddelbart bergtatt og spillelistet både “Apogee (feat. Pav)”, samt “Telescope” og “Human Again” med det norske stjerneskuddet ARY. Carls cinematiske sound har gjestet opptil flere store norske TV-serier, reklamer og florerer blant Spotify-spillelister verden rundt.

Carl Louis slapp sitt fine og stemningsfulle album ”Memory Lane” fredag 26. mai. Han har brukt det siste året i studio for å skrive albumet, og det er en følelesbetont samling av åtte låter, som med en digital varme klarer å utfordre det kalde inntrykket av norsk elektronika. Hver låt har blitt sluppet mellom februar og frem til albumet ble sluppet i sin helhet i mai. Mellom låtene kommer det visuelle studio-dagbøker som gir et innblikk i Carls produksjon, der han prater om låtene og hvordan de blir til, samt at vi blir kjent med artistene som har medvirket på platen. Hans debutalbum “Telescope” ble sluppet i september 2015 med støtte fra Norges største blogger, MTV og svensk P3, og enkeltlåtene fra Memory Lane har fått mye oppmerksomhet nasjonalt med listinger på P3, mp3 og P1, og internasjonalt med god omtale i Dancing Astronaut, Complex, Line of Best Fit og Indietronica for å nevne noen. Siste låten på albumet, Solitude, er Carls tredje samarbeid med Frøder på ”Memory Lane”. Solitude er en episk, stemningsfull låt, nok en gang med Carl Louis’ karakteristiske basslinjedriv akkompagnert av gullstrupen Frøders delikate stemme.

Innlegg

20+5 Spillelister

Carl Louis 20+5
20+5 Spillelister

Carl Louis 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]