Jon Dahl-Johansen
Artist

Jon Dahl-Johansen

NPS anbefaler

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Jon Dahl-Johansen

Visesangeren Jon Dahl-Johansen er ute med låten «Mitt Kongerike» som han slapp i juni 2018. Han har forlatt den snille visepop´n til fordel for skitne gitarer, hammondorgel og den ekte bandfeelingen. Resultatet er en fornyelse som løfter Jon til et nytt nivå.

Låten er første single ut fra hans kommende album som slippes høsten 2018 som er produsert av Thomas Larsen i Fabriken Studios i Malmø, og som virkelig har lagt sjelen sin i produksjonen. Jon Dahl-Johansen blir å finne på store og små scener fremover i forbindelse med slipp av både single og det forestående albumet. Noen av høydepunktene for artisten denne sommeren vil være support for artister som Hanne Boel, Adam Douglas, Vidar Villa, Oral B, Asle Beck, Vassendgutane og Di Derre.

Han er en selvlært gitarist og låtskriver som er vokst opp på Kråkerøy i Fredrikstad, men som nå er bosatt på Etterstad i Oslo. Han har de siste årene skrevet og komponert eget materiale på både engelsk og norsk, med hovedvekt på norsk i sjangeren vise/visepop. Som pub-trubadur har Jon turnert land og strand fra 1994 til 2017. Både alene og i duo, og er for mange kjent som fast husmusiker på Vertshuset Skjærhalden på Hvaler. Jon er aktivt medlem i viseklubben ”One From The Heart” som har holdt stand i Oslo siden sent nittitall.

Innlegg

Fra snill pop til skitne triks
Intervju

Fra snill pop til skitne triks

Jon Dahl-Johansen slapp nylig singlen «Mitt Kongerike». Han har forlatt den snille visepop´n til fordel for mer gitarer, hammondorgel og den ekte bandfeelingen. Resultatet er en [...]

20+5 Spillelister

Jon Dahl-Johansen 20+5
20+5 Spillelister

Jon Dahl-Johansen 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]