Tuvaband
Artist

Tuvaband

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Tuvaband

Etter å ha sluppet sin anerkjente EP «Mess» i slutten av 2017 slipper Tuvaband sin første fullengder i 2018. Den nye dobbeltsinglen «Horses» som ble sluppet fredag 6. april er den første smakebiten fra albumet. Med over 20 millioner avspillinger på Spotify har Tuvaband er voksende fanskare over hele verden og nå er hun klar for å dra ut på en omfattende Europaturné med start i Amsterdam den 10. april.

Tuvaband startet som en duo i 2016 og er nå tilbake til å være et soloprojekt av musiker og låtskriver Tuva Hellum Marschhäuser. Hun leverer en mer upolert lyd enn tidligere, og Tuva beskriver «Horses» som enda en melankolsk låt fra Tuvaband, men med et mer kraftfullt uttrykk; og litt mindre reverb og litt mer forvrengning. «Horses» ble mikset og mastret av Philip Shaw Bova (Feist). Tuvaband har tidligere utgitt musikk som har blitt sammenlignet med blant annet Bon Iver og Marika Hackman, og har mottatt støtte fra BBC Radio 1 som resulterte i de nå omtalte forestillingene på SXSW, Mirrors London, by:Larm og Klubbdagen på Øyafestivalen for å nevne noen få.

Innlegg

Tuvaband har over 20 millioner avspillinger på Spotify
Intervju

Tuvaband har over 20 millioner avspillinger på Spotify

Etter å ha sluppet sin anerkjente EP «Mess» i slutten av 2017 slipper Tuvaband sin første fullengder i 2018. Den nye dobbeltsinglen «Horses» som ble sluppet [...]