Endre Nordvik
Artist

Endre Nordvik

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Endre Nordvik

Endre Nordvik startet sin artistkarriere ved å opptre på lokale arrangementer i Bergen og omegn. Eirik Grønner, produsent og låtskriver fikk Endre inn på en demo i Demningen Studio på Sotra. Tilfeldighetene skulle ha det til at senere i dette prosjektet fikk Eirik Grønner en telefon. Kurt Nilsen ringte sin produsent, samarbeidspartner og låtskriver: «Eirik, kan du komme en tur på hytten?» «Det blir litt vanskelig, jeg har Endre Nordvik i studio» svarte han. «Ta han med deg!!!» svarte Kurt. Den helgen ble det etablert et samarbeid mellom Endre, Kurt og Eirik. De skrev 3 låter sammen hvorav «Let The Good Times In» var en av dem. Siden den gang har Endre Nordvik vært fast medlem i Kurt Nilsen sitt band.

Endre har tidligere i år sluppet singlene «Silvia Amberlie», «I Believe» og ikke minst singlen «I`m In Love With You» som har nådd mer enn 4,5 millioner avspillinger på Spotify og den klatrer på hitlistene i Sverige. Endre har også tidligere fått en utmerkelse som ”Beste Internasjonale Nykommer” ved Hollywood Music In Media Award (HMMA). For tiden jobber Endre Nordvik med å ferdigstille sitt debutalbum ved navn ”Suburb Hero” som skal slippes på alle strømmetjenestene i januar 2018.

Innlegg

Endre Nordvik og Kurt Nilsen synger sammen på ny låt
Intervju

Endre Nordvik og Kurt Nilsen synger sammen på ny låt

Fredag 17. november slapp Endre Nordvik og Kurt Nilsen låten ”Let The Good Times In” som er denne ”Ukens single” på NPS Music. Endre Nordvik startet [...]