Mads Veslelia
Artist

Mads Veslelia

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Mads Veslelia

Etter nær et års stillhet er det nå klart for comeback fra den talentfulle Hønefoss-rapperen. Med den nye singlen”House Parties Over Clubbing” som ble sluppet fredag 8. september 2017 sammen med en rykende fersk musikkvideo slår Veslelia et slag for hjemmefesten fremfor nattklubben. Singelslippet viser tydelig hvilke kvaliteter som bor i den unge artisten, og er et solid tilskudd til hans allerede lange rekke av streaminghits.

Med låter som ”Wannabe”, ”Scarface of Facebook” og ”I Don’t Fuck Around” har Mads Veslelia de siste årene bygget opp en stor fanskare og et ekstatisk konsertpublikum landet rundt. Låtene hans har over 10 millioner avspillinger på strømmetjenestene og YouTube, og det er ikke lenger noen tvil om at Veslelia er i ferd med å posisjonere seg som en av Norges fremste og mest spennende rappere.

Presse i inn- og utland har siden starten beskrevet Veslelia som ”den nye Eminem”, og mange har spådd han en lysende karriere. Helt siden starten har Mads gjort det aller meste selv, og fortsatt står han støtt på egne ben både hva kommer til tekst, musikk og videoproduksjon. Om den nye låten uttaler han at ”dette er et house party anthem og en anti-klubb sang som ironisk nok er noe en klubb kunne spilt, da veldig få lytter til det lyriske uansett”.

Innlegg

Mads Veslelia slår et slag for hjemmefesten fremfor nattklubben på sin nye single
Intervju

Mads Veslelia slår et slag for hjemmefesten fremfor nattklubben på sin nye single

Etter nær et års stillhet er det nå klart for comeback fra den talentfulle Hønefoss-rapperen. Med den nye singlen”House Parties Over Clubbing” som ble sluppet i [...]

Mads Veslelia – Wannabe
Musikkvideo

Mads Veslelia – Wannabe

Mads Veslelia

20+5 Spillelister

Mads Veslelia 20+5
20+5 Spillelister

Mads Veslelia 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]