Gino Bless
Artist

GinoBless

Følg NPS Music på Facebook

Om GinoBless

Gino Bless er en inspirator av de sjeldne, med sin utstråling og kjærlighet for mennesker jobber han daglig for å spre tro og håp gjennom musikken. Hvorvidt det er gjennom labelvirksomheten i G’Bless Records, Make It Management eller når han reiser rundt og holder foredrag. Med flere omtaler i TV2, NRK, 730, Agderposten, Junkyard,  Kingsize, Fædrelandsvennen, Vårt Land, Cliquemag og Dagen har Gino blitt et «household» name. Gino´s historie handler om en liten gutt som følte seg lite verdt og elsket gjennom en oppvekst som var veldig vanskelig. Det er også en solskinnshistorie om en mann som i tidlig tjue-årene reiste til Sørlandet for å starte på nytt og følge drømmene sine 100 %.

Han vant i 2011 TOYP Årets mest fremgangsrike person, kåret av en dommerkomitè av den kjente grunderen Idar Vollvik og Cato Zahl Pedersen. Dette for sitt sterke engasjement for barnehjem i Manila, Fillippene, utgivelsen av diktboken «2 Verdener» og albumet Et Preget Sinn med rapperen Roger, samme år.

Over de siste årene har Gino dratt på seg over 700 000 lytt og har med utgivelser som «Elsket» nådd hele 250 000 streams. Tekstene er preget av sterke erfaringer fra et levd liv der du får høre dype og ærlige vitnesbyrd. Siste presseomtaler er fra TV2 God morgen Norge hvor han forteller om prosjektet sitt «Snakk om mobbing», EP´n Takknemlig og Livet høstet også begge gode anmeldelser hos NRK Sørlandet. Gino´s hjerte ligger i å motivere og inspirere mennesker både gjennom sine soloprosjekter og artistene som han representerer. Det siste året har han jobbet med å utvikle og finpusse et mer ”happy” sound og han beskriver det selv at fokuset ligger nå mer på gode melodier, rytmer og catchy refrenger som folk lett kan synge med på.

Nå er han aktuell med den fengende singlesatsingen Hallelujah ft. Twisted Artistics som ble sluppet på alle strømningstjenester fredag 23. juni 2017. Låten er preget av catchy melodier og får frem sommerstemningen med et budskap om å løfte frem det gode. Den er produsert av bergenseren Harald Melvær Øgaard.

 

 

Innlegg

Gino Bless – Nå er livet mitt komplett
Intervju

Gino Bless – Nå er livet mitt komplett

Gino Bless er ute med gladlåten ”Hallelujah” som gjestes av den Kristiansand-baserte rapperen Twisted Artistics. Låten er preget av catchy melodier og får frem sommerstemningen med [...]