GinoBless
Artist

GinoBless

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om GinoBless

Gino Bless er en inspirator av de sjeldne, med sin utstråling og kjærlighet for mennesker jobber han daglig for å spre tro og håp gjennom musikken. Hvorvidt det er gjennom labelvirksomheten i G’Bless Records, Make It Management eller når han reiser rundt og holder foredrag. Med flere omtaler i TV2, NRK, 730, Agderposten, Junkyard, Kingsize, Fædrelandsvennen, Vårt Land, Cliquemag og Dagen har Gino blitt et «household» name. Gino´s historie handler om en liten gutt som følte seg lite verdt og elsket gjennom en oppvekst som var veldig vanskelig. Det er også en solskinnshistorie om en mann som i tidlig tjue-årene reiste til Sørlandet for å starte på nytt og følge drømmene sine 100 %.

Han vant i 2011 TOYP Årets mest fremgangsrike person, kåret av en dommerkomitè av den kjente grunderen Idar Vollvik og Cato Zahl Pedersen. Dette for sitt sterke engasjement for barnehjem i Manila, Fillippene, utgivelsen av diktboken «2 Verdener» og albumet Et Preget Sinn med rapperen Roger, samme år.

Over de siste årene har Gino dratt på seg over 700 000 lytt og har med utgivelser som «Elsket» nådd hele 250 000 streams. Tekstene er preget av sterke erfaringer fra et levd liv der du får høre dype og ærlige vitnesbyrd. Siste presseomtaler er fra TV2 God morgen Norge hvor han forteller om prosjektet sitt «Snakk om mobbing», EP´n Takknemlig og Livet høstet også begge gode anmeldelser hos NRK Sørlandet. Gino´s hjerte ligger i å motivere og inspirere mennesker både gjennom sine soloprosjekter og artistene som han representerer. Det siste året har han jobbet med å utvikle og finpusse et mer ”happy” sound og han beskriver det selv at fokuset ligger nå mer på gode melodier, rytmer og catchy refrenger som folk lett kan synge med på.

Fredag 30. november slapp han låten «Alene» som er en annerledes julelåt.

​Dette sier GinoBless selv om låten: «Dette er den første egen-produserte singelen som slippes etter at jeg valgte å satse mer som produsent tidligere i år. Min tjommi Harald i Beats In The Bank har også co-produsert og bidratt med en strøken miks. Ellers er jeg sykt happy med å ha fått med meg min wifey Rebekka, Obi One fra King Ting og barnekoret SoulChildren. Det har lenge vært et mål å få til en låt med et barnekor og jeg føler de gir den ekstra lille touchen som forsterker den gode følelsen i låten.

«Jeg ville også skrive låten for å gi en utstrakt hånd til de som føler seg ensomme og alene i julen. Bak den materialistiske fasaden, så finner man også ensomme mennesker. Det er ikke bare de folkene som sliter med for eksempel rus som kjenner på ensomheten tror jeg. Det kan like godt være en vellykket forretningsmann eller kvinne som føler at noe mangler i livet.»

«Min far var ikke der i barndommen og julen var derfor en utfordrende høytid for meg. Jeg håper låten vil gi folk en påminnelse om å se menneskene rundt seg, spesielt de barna som vokser opp uten trygge rammer. At den kan være til trøst, men samtidig gi følelsen av håp».

Innlegg

GinoBless tenner et lys for de som kjenner på tomhet og ensomhet i julen
Intervju

GinoBless tenner et lys for de som kjenner på tomhet og ensomhet i julen

GinoBless har rukket å bli et kjent «household» navn med sitt positive livsbejaende uttrykk de siste årene. Rapperen og motivatoren har teamet opp med den tidligere [...]

20+5 Spillelister

Gino Bless og Rebekka B. Maeland 20+5
20+5 Spillelister

Gino Bless og Rebekka B. Maeland 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]