Hava
Artist

Hava

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Hava

Vakker, men sjenert. Erfaren, men ny. HAVA (Hanne Vatnøy) har en unik forhistorie, og har på mange måter allerede levd et langt liv som artist. Allikevel markerer hennes nye konseptalbum «Elysium» noe helt nytt. Veien frem har vært lang og broket, og har tatt HAVA fra teaterscener, via lærerkateter til Japanturneer.

Med «Elysium» valbumet begynner et nytt kapittel. Hanne Vatnøy har endret artistnavn til hennes akronymer; HAVA. HAVA er et hebraisk kvinnenavn og betyr «den som gir liv og å puste». Det er akkurat dette Hanne Vatnøy ønsker at musikken hennes skal være; musikk som gir publikum rom til å puste og leve.

Da hun fylte 30 år innså hun at livet måtte opp til evaluering. Konklusjonen var at musikken i henne måtte gjenoppdages og redefineres. Resultatet er et album smidd i mørket, som stråler av lys og håp. «Elysium» betyr gleden over å ha et håp, og håpet i HAVA lever sterkere enn noen gang.

HAVA karakteriserer albumet som et livsverk. Hun understreker at konsertene hennes vil være mer enn en lydopplevelse, og at publikum vil være vitne til et audio- visuelt manifest der historiefortelling, lys og drømmepop vil veves sammen til et konsept med håp som overskrift.

Med albumet «Elysium» fødes HAVA på ny, og året 2018 blir da hun for alvor tok steget frem i offentligheten.

Innlegg

HAVA ble oppdaget i Japan, ble syk av flink pike-syndromet, men er nå tilbake
Intervju

HAVA ble oppdaget i Japan, ble syk av flink pike-syndromet, men er nå tilbake

Hanne Vatnøy har hatt en karriere litt utenom det vanlige. Hun ble oppdaget i Japan i 2009, og ga ut debutalbumet sitt, «Me And My Piano» [...]

HAVA – Elysium
Musikkvideo

HAVA – Elysium

Hava

HAVA – Omission
Musikkvideo

HAVA – Omission

Hava

20+5 Spillelister

Hava 20+5
20+5 Spillelister

Hava 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]