Hæ Hæ Hæ
Artist

Exo Kids

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Exo Kids

16. november 2018 slapp Exo Kids sin debutplate «Hæ Hæ hæ». Platen består av utenomjordisk barnepop, produsert av Kenneth Ishak, og det ble feiret på astronomisk vis på Kulturhuset i Oslo. Albumet tar for seg den musikalske fortellingen om romvesenet Exo som har forvillet seg til jordkloden og som ved et uhell blir kjent med jordboeren Tilly, og til tross for deres ulikheter så blir de bestevenner.

Ideen oppstod vinteren 2017 ut fra et ønske om å feire mangfold og dyrke verdien av relasjoner på tvers av bakgrunn. Gjennom fortellingen om romvesenet Exo og jordboeren Tilly blir barna med på en reise der uoppdaget liv, annerledeshet og vennskap står i fokus.

Exo Kids konsertdebuterte under fjorårets Månefestival og responsen lot ikke vente på seg. Barna sang, hoppet og spacet ut til låter som «Hold for nesa og hopp», «Der jeg kommer fra» og, ikke minst, partylåten «Minko Minko».

Albumet består av et knippe lekende og fengende låter som komplementerer fortellingen barna får presentert live, inkludert det drivende instrumentalsporet «Sykkel».

Exo Kids består av tekstforfatter og musiker, Signe Marie Sørensen og musiker, Trond Helge Bårdsen. Med seg på laget har de grafisk designer, Kjetil Bendiksen, som supplerer historie- og musikkuniverset med illustrasjoner og etter hvert også animasjoner. Produsent Kenneth Ishak står bak navn som Beezewax, Heyerdahl, Kaja Gunnufsen m.m. og har samarbeidet med duoen siden våren 2017 om platen som for øvrig er produsert med støtte fra Fond For utøvende Kunstnere.

Innlegg

Exo og Tilly er et nytt og hyggelig bekjentskap for både store og små
Intervju

Exo og Tilly er et nytt og hyggelig bekjentskap for både store og små

Nylig slapp Exo Kids sin debutplate «Hæ Hæ hæ». Platen består av utenomjordisk barnepop, produsert av Kenneth Ishak, og det ble feiret på astronomisk vis på [...]

20+5 Spillelister

Exo Kids 20+5
20+5 Spillelister

Exo Kids 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]