Orjan Nilsen
Artist

Orjan Nilsen

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Orjan Nilsen

Ørjan Nilsen (født 14. juni 1982 i Kirkenes) er en norsk musikkprodusent og dj innen trance-sjangeren. Nilsen er også kjent under artistnavnet Dj Governor, blant annet med låten «Black Mamba».

Nilsen fikk sin første synthesizer da han var 16 år, og eksperimenterte med musikkproduksjon på PC fra han var 17. Mot slutten av 2004 fikk han økende oppmerksomhet fra nettsamfunnet på trance.nu for sine uoffisielle utgivelser på Internett. Siden den gang har Ørjan Nilsen vokst seg stor, først og fremst i utlandet. Han regnes som en av verdens desidert mest populære og dyktigste DJs, og har samtidig opparbeidet seg en katalog som mangler sidestykke blant norske elektronika-kollegaer. Med en ufattelig lang rekke single-utgivelser, remixer, inkludering i utallige kompilasjoner og frontmann for andre konsepter, samt 4 artist-album på sin CV, er Ørjan Nilsen rett og slett i ferd med å skrive norsk musikkhistorie.

Innlegg

På tide å våkne opp, Spellemann!
Intervju

På tide å våkne opp, Spellemann!

Med sitt nye album «The Devil Is In The Detail» befester Ørjan Nilsen sin posisjon som en av landets største produsenter. Norge har alltid vært et [...]

20+5 Spillelister

Ørjan Nilsen 20+5
20+5 Spillelister

Ørjan Nilsen 20+5