México En MI

México En Mi

Hanne Tveter

Beskrivelse

Med sitt sjette soloalbum “México En Mi” byr Hanne Tveter på en fargesprakende kavalkade, og du får høre stiler fra ulike regioner og albumet reflekterer artistens mange opphold i México og studier av meksikanske musikkstiler. Hanne er godt etablert som verdensartist

og må regnes som Norges fremste ambassadør i landskapet mellom latinsk, spansk og norsk tradisjonsmusikk. Musikalske møter mellom kulturer er blitt hennes varemerke som artist, og hun beveger seg like stilsikkert enten det er innen jazz, latin, flamenco eller folkemusikk. Det nye albumet er hennes hyllest til México, og utvilsomt det nærmeste du kommer den meksikanske folkesjelen uten flybillett.

Hannes musikk vekker også oppsikt i utlandet, og i México har over 80 millioner TV-seere sett henne i forbindelse med konserter og intervjuer både i México og i Norge. Hun har turnert med Méxicos fremste mariachi og jazzmusikere og skal i år turnere med sitt meksikanske jazzband i mai, hvor første konsert sendes direkte på meksikansk nasjonal radio. Hun er også invitert som artist til den norske ambassadens 17. mai arrangement i México City.

Du liker kanskje også