Teddy And The Love Gang
Artist

Teddy And The Love Gang

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Teddy And The Love Gang

Teddy and The Love Gang musikalske uttrykk byr på en fantastisk reise, tekstene deres fokuserer på viktige temaer, stiller filosofiske spørsmål om vår eksistens, men uten å bli hverken pretensiøs eller selvhøytidelig. De har evnen til å overraske med sitt helt eget særpreg og lekenhet. I 2018, slapp Teddy and The Love Gang 3 kritikerroste EP’r som ga bandet spilletid på KEXP, KRXM, KDHX, I Heart Radio, NRK P3, Ordentlig Radio, Radio Revolt, Spotify og Tidals egne spillelister.

«Something about these guys that i feel could have huge potential in US. They hit a unique spot in Alternative Rock/Pop and Indie Rock genre» – The Orchard i USA som har høye forventinger til det unge Oslo-baserte bandet.

I samarbeid med Håvard Glad som har gjort alle illustrasjonene til Teddy and The Love Gang slapp de nylig musikkvideoen «Nozomi». De kom til Håvard med et forslag om å lage en video til låten i en retrostil som relaterte til gårsdagens videospill. Dette ble Nozomi. Ønsket ble fort til å lage noe som i teorien kunne spilles av i en gammel spillkonsoll uten problemer. Hele videoen ble derfor laget som en klassisk «side-scroller» i pixel art. Animasjoner og bakgrunner er tegnet på en iPad med den originale NES-paletten på ca. 54 farger.

Innlegg

Albumklare Teddy and The Love Gang lager tøff og fengende indiepop
Intervju

Albumklare Teddy and The Love Gang lager tøff og fengende indiepop

Teddy and The Love Gang slapp nettopp låten «Gonna Leave It» som er en catchy og tøff indiepoplåt, og som er denne «Ukens single» på NPS [...]

20+5 Spillelister

Teddy and The Love Gang 20+5
20+5 Spillelister

Teddy and The Love Gang 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]