Uno Møller
Artist

Uno Møller

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Uno Møller

Våren 2018 slapp Uno Møller albumet «LUX». Et punkete emo-rockealbum med hint til 80-tallet. «LUX» nådde publikum både innenfor og utenfor landegrensene, og med singlene «Celebrity» og «Valeria» var Uno Møller et fast navn på både offisielle og uoffisielle Spotify-lister av diverse slag, samt radiospilling i både Norge og Canada. I stedet for å gi ut albumet på nytt, med et par bonuslåter, har Uno Møller snudd hele albumet på hodet. Gitarene er byttet ut med synther, all vokal er gjort av forskjellige kvinnelige vokalister, og «DeLUXe» har blitt 80-talls synth wave versjonen av «LUX».

«DeLUXe» er spilt inn og produsert av Uno Møller, og med vokal fra Lucy Swann og Elida Inman fra Team Me, Hanne Kolstø, Anana, Billie Van og Embla Jagdum fra Frk Fryd. Albumet er mikset og co-produsert av Tyge Møller Christiansen, og ble utgitt fredag 7. juni 2019.

«LUX» var alltid ment som mer enn bare et rockealbum. Planen var hele tiden å lage en synth wave versjon av albumet. Det er et slags konseptalbum som er litt vanskelig å forklare, men idéen er at albumet skulle finnes i to forskjellige dimensjoner. Derfor er det også hint av dette på orginalversjonen, gjennom noen «mellomsnutter». «LUX» er et personlig album for meg. «DeLUXe» er det samme albumet, men fra et annet perspektiv.»

Innlegg

Uno Møller har skapt et synth wave album av sitt punkrockalbum «LUX»
Intervju

Uno Møller har skapt et synth wave album av sitt punkrockalbum «LUX»

Våren 2018 slapp Uno Møller albumet «LUX». Et punkete emo-rockealbum med hint til 80-tallet. «LUX» nådde publikum både innenfor og utenfor landegrensene, og med singlene «Celebrity» [...]

Uno Møller – Valeria
Live Video

Uno Møller – Valeria

Uno Møller

Uno Møller – Riots
Musikkvideo

Uno Møller – Riots

Uno Møller

20+5 Spillelister

Uno Møller og Tyge Møller Christiansen 20+5
20+5 Spillelister

Uno Møller og Tyge Møller Christiansen 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]