Inge Bremnes
Artist

Inge Bremnes

Følg NPS Music på Facebook

Om Inge Bremnes

Fredag 1. desember slapp Inge Bremnes låten ”Ingen som veit”, og han har allerede gitt oss gåsehud og tårer i øyekroken med låter som ”Ikaros”, ”Ett sekund”, ”Videre nu” og ”Naiv”. På ”Ingen som veit” trøkker han litt ekstra til, og resultatet er en energisk og fengende poplåt som skiller seg litt fra de tidligere låtene hans.

Inge Bremnes er en ung nordnorsk artist og låtskriver fra Kvæfjord i Troms. Med sitt personlige uttrykk og særpregede stemmemateriale, flettet sammen med inspirasjon fra blant andre Jeff Buckley, Coldplay, Sigur Rós og Ásgeir Trausti, har Inge imponert på konserter og turneer både i England og Norge. Gjennom listinger av sine singler ”Sne” og ”Ka du håpa på” hos både NRK P1 og P3 har Inge høstet gode lovord med anmeldelse i Dagbladet, flere utsolgte konserter over hele landet, samt besøk hos flere av Norges største radioprogrammer.

Han lager populærmusikk på nordnorsk. Lydlandskapet er atmosfærisk, og veksler mellom det kraftfulle og stillferdige. Tekstene kan være underfundige og tvetydige, men noen ganger også åpenlyst direkte. Scener og festivaler Inge tidligere har spilt på inkluderer blant annet Rockefeller, Parkteatret, Samfundet i Trondhjem, Kazimier (UK), Norwegian Wood, Festspillene i Nord-Norge, Barentsspektakel og landsfinalen i Bandwagon. Våren 2017 mottok han Statens kunstnerstipend. I vår ga Inge ut sitt debutalbum «Mellomspill», og i den forbindelse la han og bandet ut på norgesturné.

Innlegg

Inge Bremnes er ute med nok en perle av en låt
Intervju

Inge Bremnes er ute med nok en perle av en låt

Fredag 1. desember slapp Inge Bremnes låten ”Ingen som veit” som er denne ”Ukens single” på NPS Music. Han har allerede gitt oss gåsehud og tårer [...]

Inge Bremnes – Ikaros
Musikkvideo

Inge Bremnes – Ikaros

Inge Bremnes