Hanne Hukkelberg
Artist

Hanne Hukkelberg

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Hanne Hukkelberg

Hanne Hukkelberg er en av Norges mest vitale og særegne artister. Hun har levert kvalitetsmusikk til musikkelskere over hele verden i en årrekke, etter å ha mestret kunsten å bevege seg sømløst mellom sjangre med sin helt personlige sound – det være seg elektronisk knitrepop akkompagnert av regnvær, lyrisk postrock med fryser- og stekeovnstrommer, eller eksperimentell indie med bestikksynth. Hanne er aktuell med sitt siste album «Trust», men også den kinoaktuelle filmen «Røverdatter» hvor Hanne bidrar med all musikken i filmen. Hanne har tidligere skrevet låten «Lucy» for Disney filmen «Prince Caspian», musikken til kortfilmene «Solitaire» av Signe Pahle og «Besøk» av Marte Magnusdotter, men aldri tidligere for kino/langfilm.

«Røverdatter» er en ganske annerledes far-datter film om Sofia, som forsøker å hjelpe sin kriminelle far inn på rehab. Deres strategi er mye humor, for å takle en kaotisk og komplisert hverdag. Filmen hadde premiere på norske kinoer i mars. Filmen er Sofia Haugans debutfilm. Sofia er en svært lovende og sterk ny stemme og Røverdatter har allerede vunnet hederlig omtale i Dragon Award Nordic Documentary Competition under Göteborg Film Festival.

Sofia sier om valget av Hanne som komponist;
– Jeg valgte Hanne Hukkelberg fordi jeg kunne identifisere meg med sangene hennes, hun var leken i musikken sin, hun hadde lang erfaring fra mange sjangre og for meg er hun den mest spennende kvinnelige musikeren i Norge i dag. Det var en stor ære at hun ville samarbeide med meg.

Innlegg

Jeg er beæret over å få være med på å løfte frem en så viktig film
Intervju

Jeg er beæret over å få være med på å løfte frem en så viktig film

Hanne Hukkelberg er en av Norges mest vitale og særegne artister. Hun har levert kvalitetsmusikk til musikkelskere over hele verden i en årrekke, etter å ha [...]

20+5 Spillelister

Hanne Hukkelberg 20+5
20+5 Spillelister

Hanne Hukkelberg 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]