Tellef Raabe
Artist

Tellef Raabe

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Tellef Raabe

Tellef Raabe er endelig tilbake med ny musikk, og fredag 31. mai 2019 slapp han låten «I Thought You Knew» som er en trollbindende låt om kjærlighet og tap.

«Det føles godt å slippe ny musikk, selv om temaet i låten er av det mørke slaget. Å gi slipp på et vennskap kan definitivt være vanskeligere enn et kjærlighetsbrudd.»

Låten er skrevet i Berlin sammen med produsentene Johann Seifert og Charlie Grant, og mikset av Simon Dolmen Bergseth (Bendik). I tillegg hører man stemmen til hans yngre søster, bedre kjent som Sigrid. Tellef Raabe, som har sine røtter i vakre Ålesund, og har de siste årene etablert seg som en av Norges mest prominente indieartister. Etter den akustiske debuten med «Stranger Than the Rest» i 2012 dannet Raabe et band som han turnerer rundt med i både Norge og i Europa. I tidsrommet mellom 2014 og 2017 ga Raabe ut flere singler, en EP, et instrumentalt album, remikser, og ikke minst hans internasjonale debutalbum, «Idiographic» som kom ut i 2016. For tiden jobber han med ny musikk, samtidig som han fullfører en PhD i mediesosiologi på Universitetet I Cambridge.

Innlegg

Tellef Raabe er ute med ny og superfin låt
Intervju

Tellef Raabe er ute med ny og superfin låt

Tellef Raabe er endelig tilbake med ny musikk, og fredag 31. mai slapp han låten «I Thought You Knew» som er en trollbindende låt om kjærlighet [...]

Tellef Raabe – sister
Musikkvideo

Tellef Raabe – sister

Tellef Raabe

20+5 Spillelister

Tellef Raabe 20+5
20+5 Spillelister

Tellef Raabe 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]