EHI
Artist

EHI

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om EHI

Fredag 5. april slapp artisten EHI låten «Tusen millioner dråper». Selv omtaler han denne låten som den han er mest glad i av alle han har skrevet til nå.

Med sin særegne stemme og formidlingsevne, landet den unge artisten platekontrakt med selveste Universal Music, der han tidligere har sluppet singlene «Tanker» og «Faller». For norsk-nigerianske EHI var musikk en viktig del av barndommen. Moren introduserte han tidlig for artister som Barry White, Craig David, Destiny’s Child, Marvin Gaye, TLC og Whitney Houston. EHI har tidligere fortalt om en oppvekst som ikke alltid har vært like enkel. 25-åringen kom alltid litt skeivt ut med lærerne, var trill rund, hadde dårlige sosiale ferdigheter og en fraværende far. Men han var god på to ting: å synge og være morsom, og han brukte det for alt det var verdt.

Han ble tatt inn i hiphop-kollektivet Forente Minoriteter som 15-åring, og fikk med det mulighet til å jobbe med forbilder som Tommy Tee og Nasty Kutt. Han fikk sjansen til å spille på steder som han bare hadde drømt om, og fikk i tillegg innpass på Gatekunst-prosjektet hvor han fikk utvikle seg som sanger og artist.

Med et ærlig og åpent sinn ønsker EHI å fortelle sin historie, og ser på musikken som en plattform hvor han kan nå ut til andre med tankene sine. Han vil bruke sin bakgrunn og historie til å hjelpe unge i dag. Ved siden av musikken er EHI svært opptatt av å hjelpe ungdom i lokalmiljøet på Tøyen, der han arbeider som barne- og ungdomsarbeider, trener et stikkball-lag, og i tillegg er med i den frivillige organisasjonen «Foreninga!» som jobber med lokale arrangementer.

Innlegg

EHI er ute med en ny, personlig og sterk låt
Intervju

EHI er ute med en ny, personlig og sterk låt

Fredag 5. april slapp artisten EHI låten «Tusen millioner dråper» som er denne «Ukens single» på NPS Music. Selv omtaler han denne låten som den han [...]

EHI – Tanker
Musikkvideo

EHI – Tanker

EHI