Artist

Skare

NPS anbefaler

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Skare

Skare oppstod i 2014 da Karianne Sissener Amundsen møtte Kjell Inge Kamsvåg på en lunsj hos en felles bekjent, Rolf Mørck. De to fant raskt tonen og begynte å skrive sammen. Sangene kom på løpende bånd og bandet debuterte på Lima i Eidsvoll sommeren 2014. Den første singlen «Stillhet» kom ut i 2015 og singlen «Kom Hjem» ble utgitt i 2016. Det første albumet «Kråkesølv og Svanefjær» ble utgitt i oktober 2017 på FAJo Music, og er produsert av Frode Johansen.

Bandet spiller norsk visepop og byr på stor sjangerbredde fra harmoniske viser til rocka pop-ballader til sprudlende bluegrass. Tekstene til Amundsen er sterke og ofte poetiske. Fra låter som fanger magien i nordlyset til sanger om å bryte fri fra egen usikkerhet. Det er en sårhet i flere av tekstene, men også ekte og enkle gladlåter. Amundsen byr på seg selv, som i sangen “Slipp meg inn”, som hun sier er et resultat av en mislykket tinderdate.

Skares medlemmer er fra forskjellige steder i Norge med tre medlemmer fra Møre og Romsdal, henholdsvis Kjell Inge Kamsvåg fra Kristiansund, Rolf Mørck fra Eide og Tone Jordal Tollaas fra Ålesund. Robert Løkketangen representerer Søndeled og Aust-Agder mens Karianne Sissener Amundsen er Oslojente. Bandet holder til i Oslo.

Karianne Sissener Amundsen, vokal/kontrabass
Kjell Inge Kamsvåg, gitar/vokal
Robert Løkketangen, banjo/dobro/vokal
Tone Jordal Tollaas, fele/vokal
Rolf Kristoffer Mørck, perkusjon/ukulele/trompet/vokal

Innlegg

Skare albumdebuterer med stemningsfull poetisk visepop
Intervju

Skare albumdebuterer med stemningsfull poetisk visepop

Skare slapp nylig sitt debutalbum ”Kråkesølv og Svanefjær” på FAJo Music, og albumet er produsert av Frode Johansen. Skare oppstod i 2014 da Karianne Sissener Amundsen [...]

Skare
Promovideo

Skare

Skare

20+5 Spillelister

Skare 20+5
20+5 Spillelister

Skare 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]