Hanne Leland
Artist

Hanne Leland

NPS anbefaler

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Hanne Leland

Den Londonbaserte artisten og låtskriveren Hanne Leland slapp låten «Stay» fredag 1. juni 2018 som er en veldig personlig og emosjonell låt. Låten er skrevet og co-produsert av Hanne, og hovedprodusent på låten er Jim Eliot. Eliot er kjent for å vært med å skape Ellie Goulding «soundet», og han har blant annet produsert Gouldings’s gjennombrudds låt «Anything Could Happen».

«Jeg skrev Stay på pianoet mitt hjemme i fjor. Jeg sendte rundt demoen til et par forskjellige produsenter, men fant ingen som helt catchet den viben jeg ville ha på låten og produksjonen. Det var først da jeg begynte å jobbe med Jim Eliot at det klaffet. Låten er helt klart veldig emosjonell og personlig», sier Hanne.

Hanne Leland er norsk elektropop artist og låtskriver som har millioner av streams på bl.a. Spotify. Hun startet sin karriere i 2013 som country-pop låtskriver i Nashville, men har siden krysset over til elektropop sjangeren hvor hun nå har funnet seg til rette. Hanne jobber med musikken sin i studio i LA og London sammen med stjerneprodusenter som Brian West (Sia, Nelly Furtado), og Red Triangle (Little Mix, Charlie Puth) blant andre. Hanne’s musikk har den siste tiden hatt flere millioner avspillinger på Spotify, og hun har vært omtalt i respekterte magasiner og nettsteder som Clash Music, The Line Of Best Fit og Galore Mag. Hanne har blant annet turnert med jentegruppen All Saints på deres comeback turné i fjor, og hun er i år aktuell med flere nye låter.

Innlegg

Londonbaserte Hanne Leland er ute med den emosjonelle låten «Stay»
Intervju

Londonbaserte Hanne Leland er ute med den emosjonelle låten «Stay»

Den Londonbaserte artisten og låtskriveren Hanne Leland slapp låten «Stay» fredag 1. juni som er en veldig personlig og emosjonell låt, og som er denne ”Ukens [...]

Hanne Leland – QUEEN
Musikkvideo

Hanne Leland – QUEEN

Hanne Leland

20+5 Spillelister

Hanne Leland 20+5
20+5 Spillelister

Hanne Leland 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]