Eva Weel Skram
Artist

Eva Weel Skram

Følg NPS Music på Facebook

Om Eva Weel Skram

Eva Weel Skram er ute med sin nye single «Berre la meg vær». Noen ganger er det vanskelig å finne tilbake til hverandre, vanskelig å innrømme feil og ikke minst å be om tilgivelse. Tematikken er gjenkjennelig for de aller fleste. Teksten til «Berre la meg vær» er ektefølt innstendig og melankolsk, men innhyllet i en varm og tiltagende storslått melodi med et refreng som klistrer seg til hjernebarken. Eva har aldri hørtes bedre ut.

Eva Weel Skram står bak en imponerende rekke radiohits under navnet Eva & The Heartmaker, men har nå begynt å slippe musikk på norsk under sitt eget navn.

Etter deltagelsen i tv-programmet Hver gang vi møtes, opplevde Eva en vanvittig opptur, og tiden etterpå har blitt tilbragt på noe som virker som en eneste lang utsolgt Norgesturné.

Tolkninger av låter som Henning Kvitnes’ ”Evig eies kun et dårlig rykte” og Admiral P’s ”Snakke litt”, falt i meget god jord hos det norske folk, og ga Eva inspirasjon til å begynne å synge på morsmålet sitt, med sin distinkte og melodiske Sogndalsdialekt. Suksessen har ikke latt vente på seg, og Selmas sang, temalåten til NRKs storsatsning Snøfall, streamet over 1 million ganger bare i desember.

Turnélisten fra det siste året er lang, og har inneholdt både to utsolgte kvelder på hovedscenen i Den Norske Opera, og en konsert på Åmot Operagard, som ble filmet som en egen tv-spesial på NRK.

Innlegg

Eva har aldri hørtes bedre ut
Intervju

Eva har aldri hørtes bedre ut

Eva Weel Skram står bak en imponerende rekke radiohits under navnet Eva & The Heartmaker, men har nå begynt å slippe musikk på norsk under sitt [...]

Eva Weel Skram – Bror
Musikkvideo

Eva Weel Skram – Bror

Eva Weel Skram

20+5 Spillelister

Eva Weel Skram 20+5
20+5 Spillelister

Eva Weel Skram 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]