Eva Weel Skram
Artist

Eva Weel Skram

Bli kjent med Eva Weel Skram

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Eva Weel Skram

De siste par årene har Eva Weel Skram for alvor tatt steget opp til å bli en av landets aller mest folkekjære artister, og 21. september 2018 slapp hun sitt første album med norske tekster, «Finne heim». Samarbeidet med den etter hvert svært anerkjente tekstforfatteren Trygve Skaug har bidratt til en bunke låter som omhandler evige temaer som kjærlighet, usikkerhet og om å finne hjem i seg selv.

Helt siden Eva begynte å synge på morsmålet etter deltagelsen i «Hver gang vi møtes», har det gått slag i slag for Sogndalsjenta, og høydepunktene fra de siste årene er mange: «Selmas Sang» var temalåt for NRKs storsatsning Snøfall, og responsen på både sangen og serien var enorm. Evas historie om- og fremføring av den vakre låten «Berre la meg vær» på NRK Lindmo var gripende og personlig, og traff både programleder og seere rett i hjertet.

Utsolgte konserter i Operaen og Sentrum Scene i Oslo, Grieghallen i Bergen, Olavshallen i Trondheim og utallige festivalspillinger har åpnet øynene til publikum over hele landet, som vender tilbake for å se Skram og bandet hennes gang på gang.

Rekken av hitsingler blir lenger og lenger, og det er tydelig at Skram treffer en nerve hos sitt stadig voksende publikum rundt om i landet.

Fredag 26. april 2019 slapp Daniel Kvammen og Eva Weel Skram låten «Einsam i lag» og sammen har de skapt en utrolig fin og fengende låt.

«Einsam i lag» handler om den plutselige og ukontrollerbare følelsen av ensomhet man kan bli grepet av, uavhengig av livssituasjon, og håpet om at man ved å jobbe seg gjennom en vanskelig og vond periode i et forhold, kan komme styrket ut av det på andre siden.

Samarbeidet med Eva Weel Skram kom via hennes ektemann og musikalske samarbeidspartner Thomas Stenersen, som har produsert låten. Etter å ha hørt låten gjentatte ganger gjennom døren til hjemmestudioet der Stenersen og Kvammen jobbet sammen, bråvåknet Eva en natt med en forlengelse av låten ferdig i hodet.

«Jeg har vært fan av Daniel lenge, og falt umiddelbart for denne låten. Den satte seg faktisk så fast i hodet mitt at den surret rundt der helt, til den delen jeg synger plutselig dukket opp. Det har vært veldig gøy å bidra, og jeg gleder meg til denne sangen skal slippes for publikum», sier Eva.

Innlegg

Eva Weel Skram – Finaste
Musikkvideo

Eva Weel Skram – Finaste

Eva Weel Skram

Eva har aldri hørtes bedre ut
Intervju

Eva har aldri hørtes bedre ut

Eva Weel Skram står bak en imponerende rekke radiohits under navnet Eva & The Heartmaker, men har nå begynt å slippe musikk på norsk under sitt [...]

Eva Weel Skram – Bror
Musikkvideo

Eva Weel Skram – Bror

Eva Weel Skram

20+5 Spillelister

Eva Weel Skram 20+5
20+5 Spillelister

Eva Weel Skram 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]