Dark Rooms
Artist

Havard

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Havard

For HAVARD (Håvard Mathiesen) startet veien mot overlevelse med å skrive ned det han hadde opplevd i barne- og ungdomsårene. Det ble etter hvert tekster som ble til sanger. Så kom musikken og låtene ble spilt inn med hjelp og støtte av gode venner. Det har tatt lang tid for Håvard å tåle å gi dette ut, men nå er albumet «Dark Rooms» her, og som ble sluppet 15. februar 2019.

Albumet er på mange måter egenterapi som gjør at Håvard står sterkere i eget liv enn noen gang. Han håper låtene kan hjelpe andre også. Albumet inneholder ti låter fra de mørke rommene i Håvard sitt liv. Det handler om overgrep, det å ikke ville leve, selvmedisinering, ensomhet og smerten ved å ikke høre til, ikke få det til. Men det handler også om styrke, vilje og håp.

Det er ikke ofte at en debutant på godt over 50 fyller opp konsertlokalet på sin plateslippkonsert. Det skjedde på Herr Nilsen 19. februar. Lokalet var pakket med et ekstremt nært og lyttende publikum som var tydelig berørt av HAVARDs brutalt ærlige tekster. Lun Kristiansand-humor og en stor dose selvironi skapte dessuten en fin kontakt med publikum som hadde en svært hyggelig kveld. Godt platesalg ble det også! De ypperlige musikerne Kjetil Gilberg, Ståle Gilberg, Eivind Engedal, Fredrik Wallumrød, Monica Rennan Hjelle og Tonje Vågen Aase samt bandets glimrende lydmann Arne Aasland, skapte et lydbilde som var rått, nært og kraftfullt.

Medvirkende på albumet: Håvard Mathiesen – Vokal, Gitarer, Ståle Gilberg – Gitarer, Kjetil Gilberg – Bass, Fredrik Wallumrød – Trommer, Arne Aasland – Keyboard, Sigrun Sundet Sandstad – Kor («Moment» og «Loneliness»), Gerd Midtdal – Kor («Loneliness»), Anna Eline Oestgaard Berg – Kor («Rising Tide»).

Spilt inn i Sounderground Studio i Stavern. Produsert av Arne Aasland. Mikset av Arne Aasland. Mastret av Georg Tanderø.

Alle tekster og melodier er skrevet av Håvard Mathiesen (HAVARD), bortsett fra «I Lied» og «I Don’t Belong» som har tekst av Kjetil Gilberg.

Innlegg

Velkommen inn i HAVARDs mørke rom
Intervju

Velkommen inn i HAVARDs mørke rom

Det har tatt lang tid for Håvard å tåle å gi ut albumet «Dark Rooms», men nå er det her. Det har blitt et sterkt og [...]

HAVARD – REFUGEE
Musikkvideo

HAVARD – REFUGEE

Havard

HAVARD – RISING TIDE
Musikkvideo

HAVARD – RISING TIDE

Havard

20+5 Spillelister

Havard 20+5
20+5 Spillelister

Havard 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]