Conexus
Artist

Conexus

NPS anbefaler

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Conexus

Conexus er et pop punk band fra Harstad, Troms. Deres energiske og melodiske tolkning av California punken har blitt godt tatt imot siden de kom dundrende inn på de lokale scenene i 2012. Bandet har under flere omstendigheter fått kallenavnet «Nordens Green Day». Bandet har siden 2012 sluppet 2 album og er så godt som klar for å slippe deres tredje album «Lost and Found» via Loose Limbs Records i løpet av sommeren 2017. Finner man ikke Conexus i studio, rockemønstringer, på Xbox Live eller på YouTube så er bandet ofte å finne på scener i de nordligste fylkene, med over 100 konserter bak beltet. Bandet har delt scenen med anerkjente norske artister som Dunderbeist, El Caco og NiteRain.

Tidligere Idol-stjerne David Pedersen hadde følgende å si om bandet: «Hvis det finnes en feilfri oppskrift på punk rock, så har Conexus funnet den!» etter deres topplassering på Andenes festivalen Rock Mot Rus for andre år på rad. Bandet stakk også av med førsteplassen på Rock Mot Frafløtting med vinnergevinst på 10.000 kr. Conexus har også en relativt suksessfull YouTube-kanal med over 40 000 samlete visninger av både originalmusikk, turnévideoer og coversanger av alt fra «Country Roads» til «Pelle Politibil».

Bandets musikk blir også spilt av på både nasjonal og internasjonal radio. Med mye oppgang siden formasjonen møtte bandet deres største utfordring i 2016. Alle medlemmene var ferdig på både jobb og skole å nye utfordringer ventet alle. De fleste trodde Conexus var over, men bandet valgte heller å trekke seg tilbake fra scenelyset for å planlegge fremtiden. Svaret ble å fortsette, men drastisk redusere livespilling. Conexus slapp deres tredje album «Lost & Found» sommeren 2017 når de hadde reuinionkonsert som headliner på Chrisfestivalen 2017.

MEDLEMMER
Simon Eskil Pettersen – vokal
Sindre Bjørkly – gitar, vokal
Espen Esp – slagverk, vokal
Vidar Helander – bass, vokal
Johan Benjamin Breivik – gitar, vokal