The Secret Sound of Dreamwalkers
Artist

The Secret Sound of Dreamwalkers

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om The Secret Sound of Dreamwalkers

Bandets vokalist, gitarist og hovedlåtskriver Kristine Marie Aasvang har flere års utdanning som lydkunstner og har studert folkesang og vokalteknikker fra Kongo, Mongolia, India og Norge. Hun omtales som en av Norges mest karakteristiske vokalister, og hun har en helt spesiell måte å synge på som vekker oppmerksomhet.

Gitarist og multiinstrumentalist Thomas Bergsten har også kunstutdannelse og har jobbet med performance og teater foruten å være en nøkkelfigur på psych-scenen i Oslo. Bergsten er den som gjør at trioen iblant høres ut som et orkester. Trommeslager Alexander Lindbäck har internasjonal erfaring som musiker med St Thomas, Jayhawks og Grant-Lee Phillips og er ildsjelen bak det markante plateselskapet Safe & Sound. Da Safe & Sound ga ut The Secret Sound of Dreamwalkers’ selvtitulerte første album i 2017, mottok de oppsiktsvekkende god respons fra norsk presse:

«Et smakfullt album spekket med vellyd»

– 5/6 Øyvind Rønning, Dagbladet

«Det er jo bare så utrolig fint at man ikke vet om man skal dåne eller bare legge seg ned for egen maskin, lukke øynene og nyte. … platen den er knakende god».

– Kristin Winsents, musikksjef, NRK P13

Innlegg

The Secret Sound of Dreamwalkers er en spennende trio med et unikt popsound
Intervju

The Secret Sound of Dreamwalkers er en spennende trio med et unikt popsound

Den vakre låten «Maybe I Meant Nothing To You» er første single ut fra andrealbumet til den sjangersvingende Oslo-trioen The Secret Sound of Dreamwalkers som ble [...]

20+5 Spillelister

The Secret Sound of Dreamwalkers 20+5
20+5 Spillelister

The Secret Sound of Dreamwalkers 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister og band har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 [...]