Tiger City Jukes
Artist

Tiger City Jukes

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Tiger City Jukes

«Live i Artilleriverkstedet» er Tiger City Jukes’ syvende plateutgivelse som ble sluppet på det digitale markedet i juli 2019, men nå skal albumet ut på vinyl. Det hele skal feires på Gamla i Oslo lørdag 7. mars, og her kan du sikre deg både en signert vinyl og 1 stk. billett til denne legendariske kvelden.

Platen ble, som navnet tilsier, spilt inn live i Artilleriverkstedet i Horten den 1. september 2018. Formålet med konserten var å gjenskape noe av stemningen fra bandets forrige studioutgivelse, «Moonlight Crying». Bandet ble for anledningen utvidet fra det vanlige kvartettformatet til ni musikere på scenen og resultatet ble en dampende energisk konsertopplevelse denne septemberkvelden.

Ut i fra dette kan du nå få tolv låter og en time fantastisk musikk fra Tiger City Jukes på vinyl. Dette blir en dobbel 180 g LP med en dobbel dose sumpete, energisk tigermusikk.

ikke nok med det; i denne pakken får du også 1 stk. gjestelisteplass til vinyl-release lørdag 7. mars 2020, på Gamla Scene i Grensen 1, midt i Oslo sentrum.

For å sitere Gunnar Svensson i Bluesnews nr.111: «Hatten av for et band som har klart å fornye seg samtidig som de hedrer fortida. Dette er ingen museumsvoktere, men et band som bruker bluesen som grunnmur for å bygge et nytt hus.»

Innlegg

Tiger City Jukes feirer 25 års jubileum med vinyl og konsert på Gamla
Ukategorisert

Tiger City Jukes feirer 25 års jubileum med vinyl og konsert på Gamla

«Live i Artilleriverkstedet» er Tiger City Jukes’ syvende plateutgivelse som ble sluppet på det digitale markedet i juli 2019, men nå skal albumet ut på vinyl. [...]

20+5 Spillelister

Tiger City Jukes 20+5
20+5 Spillelister

Tiger City Jukes 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]