Hilde Selvikvåg
Artist

Hilde Selvikvåg

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Hilde Selvikvåg

Hilde Selvikvåg fra Jæren har på kort tid rukket å etablere seg som en folkekjær artist her til lands. 28. september 2018 slipper hun sitt andre album «Fanga heile verden»; oppfølgeren til det spellemannsnominerte albumet «Slepp meg fri», som hun ga ut i 2015.

Etter debutalbumet har hun sluppet fem knallsterke singler; «Indie», «Karusell», «Janei», «Anemone», og «Strike», Disse låtene er nå samlet på «Fanga heile verden», sammen med fire helt nye sanger, bl.a. den helt ferske singlen og albumets tittelspor «Fanga heile verden». Med seg på produsentsiden har hun Børge Fjordheim og Gulleiv Wee, og på flere av låtene har hun også samarbeidet med Karianne Arntzen på tekst. Det nye albumet beskrives av Selvikvåg som friskt, dypt og lekent, og et album som berører flere tema. Fra undring, tvil og lengsel til glede og optimisme.

Stadig flere har fått øynene opp for den dyktige artisten fra Rogaland, og senere i høst legger Hilde og bandet ut på turné. På scenen balanserer hun mellom det drømmende og det slagkraftige, det elektroniske og det organiske. Med sitt særpreg i uttrykk, melodiføring, stemmeprakt og formidlingsevne har hun bevist at hun er en unik artist og låtskriver som våger å gå sine egne veier.

Innlegg

Overbevisende smakebit fra Hilde Selvikvågs kommende plate
Intervju

Overbevisende smakebit fra Hilde Selvikvågs kommende plate

Hilde Selvikvåg fra Jæren har på kort tid rukket å etablere seg som en folkekjær artist her til lands, og ikke minst etter hitlåten «Karusell» som [...]

Hilde Selvikvåg – Strike
Musikkvideo

Hilde Selvikvåg – Strike

Hilde Selvikvåg

20+5 Spillelister

Hilde Selvikvåg 20+5
20+5 Spillelister

Hilde Selvikvåg 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]