Artist

Thale Log Skage

NPS anbefaler

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Thale Log Skage

Thale Log Skage (22) debuterte uoffisielt som 18 åring med låten Tired Heart som i øyeblikket har 11.5 tusen avspillinger på hennes soundcloud-profil, en låt som ble karakterisert som “En nydelig låt som minner om Ed Sheeran og Lucy Rose, og som gir fine forventninger til hva vi kan vente i fremover i form av små sangperler fra Thale” .

Endelig slippes neste kapittel i historien; Singelen «No.2 » som er første låten på Ep-en «Intro» som slippes mai 2018.

I Perioden fra sist slipp har Thale fullført videregående , tatt 1 år musikk grunnfag på UIA og begynte høsten 2017 på produksjon og låtskriver- linjen ved Westerdals. Ved siden av Studiene har Thale deltatt på Norske Talenter, Det Nye-jenta og har gjestet på scenen med artister som Lido Lido. Hun har hatt oppvarmingsjobber for Oslo Ess, Casa Murilo og Comet kid.

Ep-debuten består av egenskrevne låter på norsk som hun karakteriserer som pop med ett organisk og levende lydbilde.
Musikerne på Epen er en blanding av unge Uia studenter og veteraner som jobber med Bruce Cockburn, KD Lang, Rickie Lee Jones, Dr John, Jerry Douglas mfl . EPen er produsert av Thales far Arne Skage ( Reidar Larsen , Eriksen, Thomas Dybdahl, Myrull, Joe Rusi mfl)

Innlegg

«Havbunnen» er en høyst nødvendig påminnelse
Intervju

«Havbunnen» er en høyst nødvendig påminnelse

Thale Log Skage gir oss en dypt rystende og høyst nødvendig påminnelse om at virkeligheten ikke forsvinner når vi velger å lukke øynene. Vi bombarderes daglig [...]