RWND
Artist

RWND

Følg NPS Music på Facebook

Om RWND

Produsentgruppen RWND er ute med sin første låt ”Won`t Give Up” på labelen Needed Records. Dette er en låt som garantert vil slå an hos mange. Låten er en kompleks låt som fremstår enkel og som setter seg fort og er veldig catchy. I 2014 begynte alle medlemmene i RWND på musikkproduksjon på høyskolen i Innlandet. Her ble de kjent med hverandre og utviklet bra kjemi på grunn av deres felles lidenskap for god musikk. Deres første single ”Wont Give Up”, ble til på kveldstid i musikkstudio på skolen. Produsentgruppen består av fem medlemmer; Teun, Axel, Marius, Kristoffer og Magnus. Medlemmene har hver sin musikksmak, men sammen utgjør de en sammensatt sjangerblanding.

RWND er en gruppe som blander funk og EDM med moderne popmusikk, og henter inspirasjon fra artister som Bruno Mars og Justin Timberlake. Resultatet er fengende og moderne popmusikk som fortsatt er smakfullt retro. Med et ønske om å bringe funk-grooven tilbake til hitlistene, har RWND tatt seg god tid i studio og skrevet ærlige tekster og fengende låter. Nå er produsentgruppen gått i høygir og det vil komme mye kult fremover.

Innlegg

Produsentgruppen RWND ute med sin første låt
Intervju

Produsentgruppen RWND ute med sin første låt

Produsentgruppen RWND er ute med sin første single ”Won`t Give Up” utgitt på labelen Needed Records. Dette er en låt som garantert vil slå an hos [...]