RWND
Artist

RWND

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om RWND

Produsentgruppen RWND blander funk og EDM med moderne popmusikk, og henter inspirasjon fra artister som Bruno Mars og Justin Timberlake. Resultatet er fengende og moderne popmusikk som fortsatt er smakfullt retro. Med et ønske om å bringe funk-grooven tilbake til hitlistene, har RWND tatt seg god tid i studio og skrevet ærlige tekster og fengende låter. Fredag 11. januar slapp de den catchy låten «Surface Perfect» på Needed Records. Sangen reflekterer over hvordan folk blir oppdratt til å følge spesielle retningslinjer i livet for å lykkes, og hvordan vi følger dem steg for steg uten å tenke over hva vi gjør – vi følger dem bare fordi det er det vi har lært. Selv om vi blindt følger reglene, handler denne sangen om å gi slipp på dem, og heller begynne å gjøre egne valg ved å finne din egen vei i denne verden.

Chilling i studioet, involverer RWND i den organiske prosessen med å male kaffe til musikk. «Vi vet aldri hvor vi skal, men på en eller annen måte kommer vi til rett sted. Vi følger bare magefølelsen, og det føles riktig», sier Bersvendsen. Kanskje det er grunnen til at sangene deres dekker et så bredt spekter i stil og utførelse. RWND består av Teun Aurelius Witteveen, Axel August Bersvendsen, Kristoffer Solheim og Magnus Grøndahl.

Da de tidligere ble spurt om hvordan de vil definere sin musikk, maler frontfigur i gruppen, Magnus Grøndahl dette bildet; «RWND er som en varm kopp kaffe, brygget med beats fra både Nederland og basslinjer fra de dypeste fjordene, kombinert med tangenter fra byens lys og melodier direkte fra det norske landskapet».

Innlegg

Produsentgruppen RWND er ute med ny catchy låt
Intervju

Produsentgruppen RWND er ute med ny catchy låt

RWND lager fengende låter med originale beats, og fredag 11. januar slapp de låten «Surface Perfect» på Needed Records, og som er denne «Ukens single» på [...]

Produsentgruppen RWND ute med sin første låt
Intervju

Produsentgruppen RWND ute med sin første låt

Produsentgruppen RWND er ute med sin første single ”Won`t Give Up” utgitt på labelen Needed Records. Dette er en låt som garantert vil slå an hos [...]

20+5 Spillelister

RWND 20+5
20+5 Spillelister

RWND 20+5