Louam
Artist

Louam

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Louam

Louam slapp sitt debutalbum «Wreckless Love» på valentinsdagen 14. februar 2019. R&B-artisten og låtskriveren fra Oslo har laget et album med sterke og ærlige låter om kjærlighet og forelskelse i ulike former og faser – håpløshet, lykke og knuste hjerter.

Fra å være en tenåring med få bekymringer, til å plutselig være i tjueårene, danner bakteppet for reisen Louam tar lytteren med på i sitt debutalbum. Hun tar også et oppgjør med upålitelige og ubesluttsomme gutter som plutselig befinner seg i ens liv. Gutter man faller for og blir oppslukt av, men som ikke respekterer tid man har og distraherer og forstyrrer ens gode vibe. Nostalgiske minner om tette vennskap i tenårene på tidlig 2000-tallet, beskriver Louam lekent i låten «Mary J. Blige». Det er både en homage til en periode i Louams liv og til en artist som er en av flere viktige stemmer for et livs-soundtrack fra denne tiden. Hjemmefester med vennegjengen til langt ut på natt, sene sommerkvelder og ingen bekymringer. Louam ser tilbake på en periode i livet der man levde i øyeblikket sammen – her og nå. Det fantes ikke drama og intriger, kun gode opplevelser med de beste vennene. «Wreckless Love» handler om nostalgi, ærlighet, relasjoner, tilbakeblikk på tenåringstiden, kjærlighet, 90-tallets R&B og Louams egne artistidoler.

Det har vært et naturlig steg videre for Louam å nå dele låter om eget liv og klare å skape «Wreckless Love». Albumet har hun skrevet sammen med flere talentfulle produsenter og låtskrivere som har vært med på å sette sitt preg på verket. Der i blant låtskriverne og artistene Alida og Siv Marit ‘INGA’ Egseth og produsentene Boxxes, Angus ‘Lowgan’ Trujillo, Thomas ‘JNS’ Jones og Moonshine.

Fra å ha jobbet i et og et halvt år med singelutgivelser ønsket Louam at hennes neste prosjekt skulle være et album kun med ny uhørt musikk. Hun ville skrive låter som var del av en større helhet og konsept enn det enkeltstående singler kunne gi. Først da hun skrev den første albumsingelen «Mesmerize Me» løsnet det kreativt for henne og resten av albummaterialet tok deretter raskt form. Hun hadde funnet et uttrykk og sound som ramme for «Wreckless Love». Inspirasjon henter hun både fra dagens R&B-artister som Nao og Ella Mai, og storheter fra egen oppvekst som TLC, Destiny’s Child og Mary J. Blige.

Innlegg

Solid albumdebut av R&B-artisten Louam
Intervju

Solid albumdebut av R&B-artisten Louam

Den 14. februar slapp Louam sitt debutalbum «Wreckless Love» som er denne «Ukens album» på NPS Music. R&B-artisten og låtskriveren fra Oslo har laget et album [...]

Louam – Mesmerize Me
Musikkvideo

Louam – Mesmerize Me

Louam

Louam – No Time
Musikkvideo

Louam – No Time

Louam

Directed by Jørn Dalchow, Louam & Merete Riise Aas for Dallaas Production

20+5 Spillelister

Louam 20+5
20+5 Spillelister

Louam 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]