Thea & The Wild
Artist

Thea & The Wild

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Thea & The Wild

Thea & The Wild, eller Thea Glenton Raknes som er hennes egentlige navn, har siden hun ga ut sine første sololåter i 2012 satt seg i manges ører og hjerter med sine fengende melodier og karakteristiske stemme. Hun har oppnådd tung rotasjon på norske radiokanaler og spilt kritikerroste konserter på blant annet Øyafestivalen og By:larm. Debutskiva «Strangers & Lovers», som kom ut i 2014, ble nominert til Spellemann og høstet strålende kritikker hos noen av landets største aviser.

Nå er Thea endelig tilbake med nytt materiale og først ut er den knallsterke poplåta «Dark Horse».

Om den nye singelen sier Thea selv:

-Låta beskriver den første fasen i et forhold når begge hopper i det og legger livene i hverandres hender. Da nytter det ikke med forbehold, man må bare kjøre på. Dark Horse var en av de første sangene jeg skrev til den nye skiva, jeg lagde demoen med et par spisepinner og et leke-keyboard. Jeg har produsert og spilt den inn sammen med Cato «Salsa» Thomassen og Børge Fjordheim og vi hadde det utrolig gøy i studio. Vi ville beholde vibben fra hjemmedemoen så jeg spilte inn trommene og perkusjonen først. Så lagde jeg noen riff inspirert av arabisk musikk vi pleide å høre på på Hersleb ungdomsskole på Grünerløkka. Det var viktig for meg å tilføre noe uventa som speiler spenningen i teksten. Låta er litt ukonvensjonell i oppbygningen, som et mantra med noen gode overraskelser på veien.

I slutten av april legger Thea & The Wild ut på en eksklusiv Norgesturné for å kickstarte det spennende året som ligger foran henne.

Innlegg

Thea & The Wild – Ropes
Musikkvideo

Thea & The Wild – Ropes

Thea & The Wild