Shaun Bartlett
Artist

Shaun Bartlett

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Shaun Bartlett

Singer-songwriter Shaun Bartlett slapp nylig sin stemningsfulle instrumentale EP «Going Places» som består av syv låter basert på det skreddersydde lydsporet Shaun Bartlett komponerte for TV2-serien «Petter Uteligger: Fra gata til Nordkapp”.

Sangene er inspirert av historien om åtte narkomane som begir seg ut på en reise fra Oslo’s gater og helt opp til Nordkapp, med mål om et rusfritt liv etter returen. På veien møter deltakerne på noen hindringer både individuelt og som gruppe, men det som holder det hele sammen er reisen fra noen hjerteskjærende bakgrunnshistorier til store følelser av mestring og håp, både seriemessig og musikalsk. Alt med Norge’s storslåtte dynamiske natur som bakgrunnsteppe.

Den instrumentale soundtrack EP`n “Going Places” fanger dette i en samling av melodiøse låter med noen smakfulle primale “ooh’er” og «aah’er” blandet inn samt en håndfull kortere “historier” i mellom. Å balansere det melankolske med en følelse av håp er en av de tingene Shaun Bartlett kanskje er best kjent for utenom stemmen. Denne gangen gjør han det uten bruk av ord og vi blir litt bedre kjent med komponist-siden. Som frittstående EP passer den perfekt til roadtrips, turer i naturen, chillouts eller på repeat under en arbeidsøkt med behov for mer flyt; da kanskje spesielt Going Places, Home is Now og Folky Rhodeskey.

Innlegg

Shaun Bartlett har komponert musikken til «Petter Uteligger: Fra gata til Nordkapp”
Intervju

Shaun Bartlett har komponert musikken til «Petter Uteligger: Fra gata til Nordkapp”

Singer-songwriter Shaun Bartlett slapp nylig sin stemningsfulle instrumentale EP «Going Places» som består av syv låter basert på det skreddersydde lydsporet Shaun Bartlett komponerte for TV2-serien [...]

20+5 Spillelister

Shaun Bartlett 20+5
20+5 Spillelister

Shaun Bartlett 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]