Larsiveli, Makko Makeba
Artist

Larsiveli, Makko Makeba

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Larsiveli, Makko Makeba

Endelig er Horten-duoen, som for mange er kjente for sine musikalske bidrag på utgivelser fra artister som Sushi x Kobe, Unge Ferrari og Mats Dawg, klare med sin debut-EP ”Brødrene Gjeddehjerte” som er denne ”Ukens album” på NPS Music.

Låten ”Thailando” er i rotasjon på NRK P3. De feiret med lyttefest på Paul’s Boutique i Oslo på slippdagen 10. mars, og så blir det releasekonsert på Rockefeller 21. april.

”Din favorittrappers favorittrapper (og -produsent)” – beskrivelsen har sjelden vært mer dekkende. Larsiveli (24) – er et rått raptalent med en inderlig og direkte stil, ”stahet og sult, blandet med ydmykhet og koketteri” (Natt & Dag). Storebror Makko Makeba (27) har levert produksjoner av ypperste merke i en årrekke, med sitt karakteristiske ”tåkete”, basstunge og melodiøse sound.

Innlegg

Endelig er Horten-duoen Larsiveli og Makko Makeba ute med sin debut-EP
Intervju

Endelig er Horten-duoen Larsiveli og Makko Makeba ute med sin debut-EP

Endelig er Horten-duoen som for mange er kjente for sine musikalske bidrag på utgivelser fra artister som Sushi x Kobe, Unge Ferrari og Mats Dawg, ute [...]

20+5 Spillelister

Larsiveli og Makko Makeba 20+5
20+5 Spillelister

Larsiveli og Makko Makeba 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]