Hanne Sørvaag
Artist

Hanne Sørvaag

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Hanne Sørvaag

Hanne Sørvaag har løftet andre engelskspråklige artister til toppen av Billboard-listene. Med sitt første norskspråklige album, dykker hun ned i fortrengte minner og byr virkelig på seg selv. Det har blitt en sår, personlig og ektefølt plate. Hun har lagt en tøff periode bak seg, og den 31. august 2018 slapp Hanne Sørvaag albumet «Som om med hørte samen», og med dette markerer hun et veiskille, både personlig og som artist. Det åpenbare: Engelsken er byttet ut til fordel for stavangersk, som VG hyllet i Hver gang vi møtes: «Sørvaag klarer nok en gang å styrke en låt med å vri den over til sart rogalandsdialekt».

Men veiskillet handler mest om hva hun har på hjertet, og hvor direkte hun faktisk forteller det. Ting hun har båret på lenge – men aldri skrevet om, før nå. Som foreldrenes skilsmisse da hun var fire, i tittelsporet – og sett med en fireårings øyne i «Eg spele Memory».

Ikke minst også den store kjærligheten, som glapp, og som i årevis har gitt inspirasjon til mange av hennes sanger – og bokstavelig talt dukker opp i «Ikkje se på meg sånn» – og indirekte også i «Fins du?» når hun lurer på om det finnes mer enn den ene, store kjærligheten.

Vi får også høre om usikkerheten, den djevelske nedsnakkeren bak øret, i «Ka om det går bra?», og nettopp fordi tekstene er så personlige, inviterer Hanne Sørvaag lytterne inn i sin verden – som for mange kanskje ser annerledes ut enn de hadde tenkt seg?

Innlegg

Hanne Sørvaag inviterer lytterne inn i sin verden på sitt nye album
Intervju

Hanne Sørvaag inviterer lytterne inn i sin verden på sitt nye album

Hanne Sørvaag har løftet andre engelskspråklige artister til toppen av Billboard-listene. Med sitt første norskspråklige album, dykker hun ned i fortrengte minner og byr virkelig på [...]

Hanne Sørvaag albumteaser
Musikkvideo

Hanne Sørvaag albumteaser

Hanne Sørvaag

20+5 Spillelister

Hanne Sørvaag 20+5
20+5 Spillelister

Hanne Sørvaag 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]