Simen Loe
Artist

Simen Loe

Følg NPS Music på Facebook

Om Simen Loe

Mjøndalen-gutten Simen Loe (f. 1980) har vært bosatt i Hamar siden 2008, og har gradvis ryddet seg rom i musikkmiljøet på Hedmarken, blant annet som vokalist i metalbandet Aleister Kane, som slapp sin førte EP ”Hell Rodeo” i 2011. I fjor sommer deltok han i Hjerte for Dala band i Brumunddal. I tidligere tider, før han flyttet til Hamar, var han vokalist i The Marble King, som ble kjent som finalist i NRK-programmet Kjempesjansen.

Simen har vært gjennom flere sjangre og band før han nå har tatt steget fullt ut og satset på en egen solokarriere. I 2017 solodebuterte han med singlene ”Breathing Fire” og ”Birdseye”.
I følge plateselskapet Mother Likes It Records, dreier det seg om en ”atmosfærisk americana, men hvor musikerne aldri slipper taket i rockerne i seg”.

Debutkonserten ble holdt på Papirhuset i Drammen som oppvarming for El Cuero. Albumet kommer etter planen til høsten, og skal mikses hos Ørnulv Snortheim i Dakkota Studios i Hamar, i likhet med de to første singlene.

24. mai arrangerer plateselskapet til bl.a. Simen sin første label-kveld på John Dee i Oslo. På plakaten står Brut Boogaloo, Simen Loe, Label og Firetop Mountain.

 

Innlegg

SIMEN LOE – BIRDSEYE
Musikkvideo

SIMEN LOE – BIRDSEYE

Simen Loe