Righteously wrong
Artist

Josefin Winther

Følg NPS Music på Facebook

Om Josefin Winther

«Righteously wrong» er Josefin Winthers fjerde studioalbum. Etter albumet «Flowers» i 2015 har Winther fortsatt samarbeidet med legendeprodusent Yngve Sætre. Albumet er en fortsettelse på lengselen etter å kunne fange et øyeblikk – enten det dirrer av sårhet og skjørhet eller bølger av storslått melankoli. Tematikken i tekstene er hentet fra egne erfaringer i møte livets mange faser og nyanser.

Med seg på albumet har hun folk fra øverste hylle, som Ivar Thormodsæter og Iver Sandøy på trommer, Oslo-fiolinistene Madeleine Ossum og Isa Caroline Holmesland, Chris Holm på bass og Reidar Opdal på keys. Winther begynner å bli en garvet artist med tre album og en EP bak seg, i tillegg til flere låter skrevet for andre artister. Hun har blant annet skrevet MGP-vinneren «Silent Storm», som kom på 8. plass i Eurovision Song Contest.

Hennes forrige album gikk til topp på norske salgslister, og fikk gode skussmål av landets kritikere. Låtene «Flowers» og «What a way» har vært spilt mye på norsk radio.
I forbindelse med albumslippet spiller hun en miniturné i slutten av september, hvor hun besøker Oslo, Stavanger, Kristiansand, Mandal og Bergen.

Innlegg

Josefin Winther – Joke
Musikkvideo

Josefin Winther – Joke

Josefin Winther

Josefin Winther – Flowers
Musikkvideo

Josefin Winther – Flowers

Josefin Winther

20+5 Spillelister

Josefin Winther 20+5
20+5 Spillelister

Josefin Winther 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]