Righteously wrong
Artist

Josefin Winther

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Josefin Winther

«Righteously wrong» er Josefin Winthers fjerde studioalbum. Etter albumet «Flowers» i 2015 har Winther fortsatt samarbeidet med legendeprodusent Yngve Sætre. Albumet er en fortsettelse på lengselen etter å kunne fange et øyeblikk – enten det dirrer av sårhet og skjørhet eller bølger av storslått melankoli. Tematikken i tekstene er hentet fra egne erfaringer i møte livets mange faser og nyanser.

Med seg på albumet har hun folk fra øverste hylle, som Ivar Thormodsæter og Iver Sandøy på trommer, Oslo-fiolinistene Madeleine Ossum og Isa Caroline Holmesland, Chris Holm på bass og Reidar Opdal på keys. Winther begynner å bli en garvet artist med tre album og en EP bak seg, i tillegg til flere låter skrevet for andre artister. Hun har blant annet skrevet MGP-vinneren «Silent Storm», som kom på 8. plass i Eurovision Song Contest.

Hennes forrige album gikk til topp på norske salgslister, og fikk gode skussmål av landets kritikere. Låtene «Flowers» og «What a way» har vært spilt mye på norsk radio.
I forbindelse med albumslippet spiller hun en miniturné i slutten av september, hvor hun besøker Oslo, Stavanger, Kristiansand, Mandal og Bergen.

Innlegg

Josefin Winther – Joke
Musikkvideo

Josefin Winther – Joke

Josefin Winther

Josefin Winther – Flowers
Musikkvideo

Josefin Winther – Flowers

Josefin Winther

20+5 Spillelister

Josefin Winther 20+5
20+5 Spillelister

Josefin Winther 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]