Korrupt
Artist

Korrupt

NPS anbefaler

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Korrupt

Korrupt sin mørke melodiske hardcore er en slags mix av Haust’s «Ride the Relapse», The Good the Bad og The Zugly’s «Hadeland Hardcore» og to av medlemmenes tidligere band Social Suicide. Det var etter oppløsningen av Social Suicide at vokalist Marius Jahnsen flyttet hjem til Kristiansand med hodet fullt av musikk han ikke kunne la dø, og teamet da opp med barndomskompisene sine Cato Voreland & Fredrik Nome, og fikk senere med seg Esteban Munoz. De startet da i 2014 å lage albummet «Preachers and Creatures» vil manifestere seg på digitale formater, så vel som på vinyl 20. oktober nesten 3 år etterpå. Da albummet endelig var ferdig, bodde samtlige medlemmer i forskjellige deler av landet som gjorde at det så ut til at det ikke ble noe mer korrupt.

Takket være Fysisk Format som var overbevist om at korrupt var noe de ville satse på, sendte de platen til trykk, og møttes vi for første gang igjen på 3 år spilte en konsert på Blitz i juni 2017, og er nå tilbake for å turnere og lage mer musikk i fremtiden. Albumet som aldri var ment som noe konseptalbum, er i retrospekt et tydelig portrett av noen unge, sinte og drittlei folk som retter hat mot den truende skjulte hånden av organisert religion. Teksten omhandler temaer som angst, depresjon, ondskap, vennlighet og vennskap.

» One of the best albums released this year without a doubt.» – Therevivalmusic.co.uk

Norske Korrupt består av medlemmer fra Social Suicide og spiller en banebrytene thrash-inspirert hardcore. Debut albummet Preachers and Creatures Ble produsert av Marius & Esteban sammen med Tommy Akerholdt (Turbonegro/Silver).

Innlegg