Kevzta
Artist

Kevzta

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Kevzta

Kevin Mbugua, kjent under artistnavnet Kevzta begynte sin karriere som danser i hip hop miljøet i Oslo. Han slapp nylig singelen «Chasin´Love» som handler om å ha tro på kjærligheten selv om det er vanskelig, og den er produsert av produsent og DJ Niwin.

Da Kevzta var 18 år begynte han å lære seg dans på ungdomsklubber og på Circle (Det Norske Hip Hop Huset). Fra 2010 har han vært fokusert på å utvikle seg innenfor flere kunstformer. For tiden jobber han både som sanger, låtskriver, danser og skuespiller. Kevzta leverer en miks av pop, funk og soul med en blanding av afrikanske rytmer.

I 2014 – 2015 reiste han på turné med Nico & Vinz som koreograf i Europa, USA og Sørøst-Asia. I 2016 spilte han «Malcolm X» i teaterspillet «Great As I Am» produsert av Nordic Black Theatre i Den Norske Opera & Ballett. Samme år spilte han på flere festivaler, som MoldeJazz og Melafestivalen i tillegg til sin første konsert i utlandet i Bratislava, Slovakia.

I 2017 deltok han i teaterstykket «Traitor», som var et samarbeidsprosjekt mellom Teatret Vårt basert i Molde, og Pilot Theatre i York, England. Stykket var en del av Platform Shift-prosjektet, noe som gjorde det mulig for ham å spille sin rolle i Molde og Dresden iTyskland. Den sommeren spilte han også på flere festivaler med sitt band, som «Over Oslo» festival og senere på Oslo Afro Arts. I år spilte han i «Hope Road 56» i regi av Nordic Black Theatre i Den Norske Opera & Ballett, i tillegg har han spilt i musikaloppsetningen av «Hair».

Hans lidenskap for musikk og underholdning har opprettholdt og utviklet drømmen om å fortsette å produsere og publisere sin egen musikk mens han utvikler seg som skuespiller.

Kevzta er drevet av en bevisst forpliktelse til medmennesker og samfunnet, og han har et virkelig ønske om å være en positiv kilde til inspirasjon.

Innlegg

Who’s Kevzta?
Promovideo

Who’s Kevzta?

Kevzta

Kevzta – Live
Live Video

Kevzta – Live

Kevzta