Landet
Artist

Hasse Farmen

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Hasse Farmen

I september slapp Hasse Farmen sitt kritikerroste album ”Livet du redder kan være ditt eget” som er utgitt på hans eget Farmen Gramofon, på VINYL og CD samt digitalt. Dette er hans fjerde soloalbum, og det ble feiret med releasekonsert på Cosmopolite til stor jubel fra publikum. Platen er co-produsert med Kenneth Ishak (Beezewax, Heyerdahl, Universet, Kaja Gunnufsen, Thea and the Wild) .

Hasse Farmen er vokalist og låtskriver, født i Skåne og oppvokst i Norge og England. Etter en engelskspråklig svennetid i 80-talls nypsykedeliapopbandet Couldn’t Happen Here, og en kort karriere i maskinrockebandet Mercury Motors, debuterte Hasse Farmen i 1995 som soloartist på norsk med EP`n «Suksess» (Voices of Wonder). Hasse Farmens første CD, «Hjertet er en ensom sjåfør» (Rodeløkka Gramophone/Sonet), kom ut året etter, med Jørn Christensen som produsent. På bass hadde Farmen med seg en ung Stein Torleif Bjella i bandet.

Mens Hasse Farmen er for kultfigur å regne i norsk rock-sammenheng, så representerer produsentene han har valgt på sine plater sentrale biter norsk pophistorie. Fra Jørn Christensen (DePress, Mercury Motor) på debutplaten og Atle Karlsen (DumDum Boys) på oppfølgeren, til på hans nye utgivelse, Kenneth Ishak (Beezewax, Heyerdahl), en profil i norsk alternativ rock og pop i dette millenniet.

En kort karakteristikk av det nye albumet av co-produsent Kenneth Ishak: ” Vel, denne plata er jo et resultat av å finne en «greie», en spesiell stemning. Dette er så langt unna Steely Dan som man kommer når det gjelder å perfeksjonere en innspilling eller miks. Poenget har vært å bevare det rare og egenartede, å få denne «greia» til å åpne seg…”

Innlegg

Hasse Farmen – Vi Flyr
Musikkvideo

Hasse Farmen – Vi Flyr

Hasse Farmen

Hasse Farmen – Landet
Musikkvideo

Hasse Farmen – Landet

Hasse Farmen

Kritikerfavoritten Hasse Farmen slipper ny musikkvideo
Artikkel

Kritikerfavoritten Hasse Farmen slipper ny musikkvideo

Da Hasse Farmen slapp albumet «Livet du redder kan være ditt eget» gikk det ikke stille for seg og han ble snart en anmelderfavoritt. Nå slipper [...]

20+5 Spillelister

Hasse Farmen 20+5
20+5 Spillelister

Hasse Farmen 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]