Leona Griffin
Artist

Leona Griffin

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Leona Griffin

Leona Griffin er en ung artist fra Nes i Akershus, og tross sin unge alder skriver hun låter og synger som om hun ikke har gjort annet.

Januar 2021 er hun aktuell med sin egen versjon av super-hiten, «So Sick» av den amerikanske artisten Ne-Yo. Denne låten gikk på repeat på jenterommet på 2000-tallet, og har over 423 millioner avspillinger på Spotify. Leona gjør en lekker «stripped down version» hvor stemmen er hovedfokuset og følelsene hennes tar styring. Dette er også ganske ironisk, da hun synger at hun er «so sick of lovesongs» når mesteparten av låtene hennes handler om kjærlighet og følelser.

Som hun sier selv; «Sannheten er at jeg dveler og blir minnet på tidligere brudd når jeg heller vil fokusere på å se fremover».

Som 15-åring ble Leona signert til et Pink Soda Records. Et år senere slapp hun sin debut-EP og gjorde konserter foran store folkemengder, opptil 15 000 i de største byene i Norge.

Responsen etter dette har stort sett vært den samme – Leona er en artist som setter spor og som man ikke glemmer med det første. Leona ønsker å oppfordre folk til å finne det unike og eksperimentelle i seg selv, som hun gjør gjennom musikken sin. Dette året skal Leona grave dypt i seg selv, og la sitt sanne jeg skinne.

Innlegg

Leona Griffin med herlig versjon av Ne-Yo´s superhit
Intervju

Leona Griffin med herlig versjon av Ne-Yo´s superhit

Fredag 22. januar slapp den talentfulle artisten Leona Griffin sin egen versjon av super-hiten, «So Sick» som er denne «Ukens single» på NPS Music. Den amerikanske [...]

16-årige Leona Griffin har et unikt talent, og er en artist å se opp for fremover
Intervju

16-årige Leona Griffin har et unikt talent, og er en artist å se opp for fremover

Leona Griffin er ute med sin tredje single «Love Me» som ble sluppet fredag 3. mai, og som er denne «Ukens single» på NPS Music. Dette [...]

20+5 Spillelister

Leona Griffin 20+5
20+5 Spillelister

Leona Griffin 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt til 5 av sine [...]