Leona Griffin
Artist

Leona Griffin

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Leona Griffin

Leona Griffin er en 16-årig artist fra Nes i Akershus, og tross sin unge alder skriver hun låter og synger som om hun ikke har gjort annet. Leona har noe spesielt å tilby lytterne, og i året som har vært, og som kommer, serverer hun publikum heftig musikk, i pop/urban sjangeren.

Fredag 3. mai 2019 slapp hun sin tredje single, «Love Me» som er en ektefølt og autentisk låt som viser hvilken rå artist Leona Griffin er med sin fantastiske vokal og rørende tekst. Hun er en artist som har kommet for å bli, og ikke minst en artist for fremtiden.

«Love Me» er en urban poplåt som kombinerer et både generisk og deilig moderne sound, med en energisk elektrisk gitar og sårbar vokal. Låten er perfekt for en sommerkveld med en deilig atmosfære som får deg til å chille, reflektere og bevege deg. Dette er en låt som folk flest vil like, og som formidler både kjærlighet og lidenskap. Leona skrev låten sammen med produsent Mats Koray Genc og låtskriver KAZ.

Leona Griffin slapp sin debutsingle «Complicated» i januar 2019, etterfulgt av «This is not a lovesong» i mars. Begge låtene mottok bred støtte fra streamingtjenestene og radio.

Leona sin musikk har blitt godt mottatt med listing i hele Skandinavia, Russland og USA, og hennes siste utgivelse var å se på noen store lister, som «Ny pop», «Hits don`t lie» og «Best of the week». Hun er helt unik med sin spesielle stemme kombinert med lovende potensiale som låtskriver, og alt i en alder av 16 år.

Det foreligger store planer for Leona Griffin med jevnlige utgivelser, kombinert med langsiktig og strategisk bruk av sosiale medier. Allerede merkes en økende interesse hos fans og i bransjen for det unge talentet. Leona Griffin skriver ærlige låter om kjærligheten og livets oppturer og nedturer. Gled deg til en musikalsk kjærlighetshistorie, med selvskrevne låter, blandet med lekne og nynnbare melodier, både up-beat og slow jams. EP kommer til høsten.

Innlegg

16-årige Leona Griffin har et unikt talent, og er en artist å se opp for fremover
Intervju

16-årige Leona Griffin har et unikt talent, og er en artist å se opp for fremover

Leona Griffin er ute med sin tredje single «Love Me» som ble sluppet fredag 3. mai, og som er denne «Ukens single» på NPS Music. Dette [...]