Artist

CLMD

Bli kjent med CLMD

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om CLMD

CLMD er Martin Danielle. Etter flere hits som «Black Eyes and Blue» og «The Stockholm Syndrome» fikk CLMD størst suksess med låten «Dust»som ble sluppet i starten av 2016. Det ser ut til at 2017 ser enda mer lovende ut for artisten som tidligere har fått påskrevet «Norway’s finest» av legenden Pete Tong.

«Dust», med vokalen til den norske popprinsessen Astrid S, gikk #1 på den nasjonale radiolisten, #1 på Spotify Viral og gikk til dobbelt platina bare i løpet av noen få måneder. Låten holdt seg også på topp 10 i flere uker.

Med et skarpt øre for dyktige vokalister er CLMD tilbake i 2017 med «Never Wanna Lose You» som slippes i midten av mai. På låten har han med seg Roc Nation – sangeren Justine Skye, som for tiden er ansiktet utad for Puma, Forever21 og MAC Cosmetics. Forbes Magazine har allerede tatt henne med i sin «30 under 30»-liste i mars, så mye tyder på at hun er en å følge med på fremover. I tillegg til Justine er også pop/r’nb-sangeren Jesper Jenset, som i fjor fikk stor oppmerksomhet internasjonalt med låten «High».

Senere i 2017 vil også CLMDs etterlengtede debutalbum se dagens lys, og det foreløpig navnløse prosjektet vil vise frem Martins komplette visjon og mange talenter. Gjennom å kontinuerlig viske ut linjene mellom klubbmusikk og radiohits har CLMD vært banebrytende i den norske EDM-scenen, en rolle som har vært både utfordrende og givende for den talentfulle produsenten og DJ-en. Denne posisjonen ga Martin en plass som én av fire mentorer i årets sesong av norske The Voice, en enestående rolle siden han mest sannsynlig er den første mentoren i The Voice som ikke er en vokalist selv. Med en rekke sterke radiohits og klubblåter bak seg, i tillegg til en selverklært fanbase bestående av Tiësto, David Guetta, Steve Angello, Axwell and Ingrosso, SEEB og mange flere, er det ingen tvil om at CLMD er noe av det mest spennende som befinner seg på EDM-scenen i år.

Innlegg

Med et skarpt øre for dyktige vokalister er CLMD tilbake med ”Never Wanna Lose You”
Intervju

Med et skarpt øre for dyktige vokalister er CLMD tilbake med ”Never Wanna Lose You”

Med et skarpt øre for dyktige vokalister er CLMD tilbake i 2017 med den catchy låten ”Never Wanna Lose You” som ble sluppet fredag 12. mai, [...]

20+5 Spillelister

CLMD 20+5
20+5 Spillelister

CLMD 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]