Harmony Drive
Artist

Harmony Drive

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Harmony Drive

Harmony Drive ble stiftet i 2012. Medlemmene har siden satset både gård og grunn (vokalisten er odelsgutt) på musikken. Gutta tok opp lån, tømte mastercardene sine og spilte inn debutalbumet «Metal Heads With Broken Hearts» i USA med stjerneprodusent Rich Veltrop i 2013.

Albumet resulterte i en radioturné i USA, og turné i Asia. Nå er de ute med singlen «Be There». De har samlet seg en stor fanbase i Asia og har signert platekontrakt i Asia med Filippinenes største plateselskap Ivory Records. Singlen blir distribuert via Sony i Asia og Umbrella Records i resten av verden. Musikkvideoen deres hadde premiere på de største asiatiske tv-kanalene MTV og MYX 16. juni 2017.

Musikkvideoen til «Be There» er spilt inn på Filippinene og på gården til Lars Erik Schjerpen i Fredrikstad. I videoen er også den filippinske modellen, surferen og tv-programlederen Mona Lisa Neuboeck med.

«Det er veldig gøy med all oppmerksomheten i Asia. Vi gleder oss til å turnere der igjen», forteller dem.

Musikken til Harmony Drive bærer preg av medlemmenes felles interesse for rock, folk og jazz. Dette har ifølge en rekke utenlandske anmeldere ført til at bandet spiller en slags ny type americana/alternativ rock-musikk. Man hører med andre ord spor av Neil Young, Eagles og Beatles i låtene deres.

Innlegg

Harmony Drive – Be there
Musikkvideo

Harmony Drive – Be there

Harmony Drive