Artist

Flex Hart

NPS anbefaler

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Flex Hart

Fredag 3. november slapp Flex Hart låten ”Klapp I Henda”, og som artist er Flex Hart relativt fersk i gamet selv om han har skrevet låter siden han var i 13-14-års alderen.

Flex Hart ser på seg selv som en mer rytmisk enn melodisk artist, og han måtte utfordre seg selv på denne singlen.

”Låten startet egentlig som en slags party-anthem for høyskolen jeg går på, men jeg tror flere kan relatere seg til den gode stemningen i låten” sier Flex Hart.

Låten er spilt inn på Kvadraturen lydstudio hos Sirkel1produsenten Kristoffer Haugan. ”Jeg ønsker å gjøre tracket til det nyeste tilskuddet i Sirkel1 produksjonen og håper at dette er den første av mange kommende hits” sier han.

I fjor gjestet Flex Hart releasekonserten til MSK som hypeman under hele showet i anledning slippet av hans album ”Kompass” som også har vært ”Ukens album” hos oss. Fremover skal Flex Hart slippe flere singler i samarbeid med produsent Kristoffer Haugan, samt et nytt samarbeid med MSK. Nå er Flex hart klar til å vise hip hop Norge hva Sirkel1 har å by på.

Innlegg

Flex Hart er et nytt tilskudd til hip hop scenen i Norge
Intervju

Flex Hart er et nytt tilskudd til hip hop scenen i Norge

Fredag 3. november slapp Flex Hart sin debutsingle ”Klapp I Henda” som er den ”Ukens single” på NPS Music. Vi i NPS-redaksjonen fikk raskt interesse for [...]