Forklædt som voksen
Artist

Forklædt som voksen

Hør Forklædt som voksen

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Forklædt som voksen

Kvæfjord-bandet Forklædt som Voksen er ute med sitt debutalbum ”Typisk Vi” som er en plate fylt til randen med ekte nordnorsk spilleglede hvor det hverdagslige trekkes frem og som vi alle kan kjenne oss igjen i. Låtene handler om hverdagsliv med alt det innebærer. Det å møte helgen når kontoen er tømt og øltørsten slår inn for alvor, om opp- og nedturene i et kjærlighetsforhold og den mørke siden av sladder og baksnakking.

Albumslippet har blitt feiret med en Norgesturné som har strukket seg fra Trondheim i sør til Tromsø i nord, og i mai og juni besøker de steder som Trondheim, Tromsø, Harstad, Svolvær og Sørreisa.

Siden bandet først så dagens lys har det vært energisk livefremføring og høy allsangfaktor som har stått i høysetet. De har svart belte i konsertvirksomhet og en endeløs energi på scenen. Nå har disse låtene blitt spilt inn slik at festen kan fortsette hjemme.

”Låtene har på en måte blitt til underveis og nærmest fått sitt eget liv. Vi prøver låtene ut på publikum og ser hva som slår an. Etter et stort antall konserter har vi plukket ut de låtene som har fått best respons live og satt det sammen til nettopp dette albumet ”Typisk Vi” forteller Ole Molberg Tobiassen. 

Bandet hadde et ønske om å skape et variert album, hvor hver låt har sin egen sjarm og personlighet. Samtidig har de en trang til å skape en forbindelse med publikum og la alle som lytter få føle det bandet ønsker å formidle gjennom låtene. Vi tok en prat med bandet om debutalbumet, turnevirksomhet og planene videre fremover.

Innlegg

Forklædt som voksen
Promovideo

Forklædt som voksen

Forklædt som voksen

Forklædt som Voksen setter hverdagen på dagsorden
Intervju

Forklædt som Voksen setter hverdagen på dagsorden

Kvæfjord-bandet Forklædt som Voksen er ute med sitt debutalbum ”Typisk Vi” som er en plate fylt til randen med ekte nordnorsk spilleglede hvor det hverdagslige trekkes [...]

20+5 Spillelister

Forklædt som voksen
20+5 Spillelister

Forklædt som voksen

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]