TORA
Artist

TORA

Følg NPS Music på Facebook

Om TORA

«Taste» er en låt som handler om å utforske nye ting – være uredd og rett og slett gi blanke i hva som forventes og hva som er «riktig». For å underbygge budskapet er soundet på låten skittent og hardt. Vi ønsket å ta det et steg videre fra utgivelsen i fjor. Vi vil ikke bli sett på som «bare» snille ungdommer lengre, men vise lytterne at vi har blitt voksne. Med musikkvideoen til «Taste» viser vi også at vi har tatt et steg videre, med et tema som for mange kan være provoserende.»

Historikk: TORA ble startet i Flatanger som et prosjekt til Ungdommens kulturmønstring i 2011.Da under navnet Bad Influence. Bandet gikk videre til landsmønstringa, og bestemte seg for å satse for fullt på eget materiale og konserter. Bandet ble nordtrønderske mestere i pop og rock i 2012, og gikk videre til Trøndersk mesterskap der det ble andreplass. Det førte til flere spillejobber – på Storåsfestivalen, Steinkjerfestivalen, Blues in Hell og andre festivaler. I juni 2016 ga bandet ut sin andre EP, «Change Of Scenery». EP-en toppet albumlisten på Itunes og har fått meget gode kritikker fra flere aviser. TORA spiller i år på flere festivaler, blant annet Øyafestivalen, Inderøyfest, Fjøslarm og Steinkjerfestivalen Trønderavisa og Namdalsavisa om «Change Of Scenery»:

«En funky Lenny Kravitz-aktig plate med rocka riff og solide låter. Bad Influence har allerede gjort seg bemerket som liveband. Denne plata har potensial til å gjøre dem bemerket på hjemmemarkedet.» – Enok Moe, Trønderavisa. «Med deres nye ep har de tatt et skritt mot noe som har potensial til å bli noe stort. Fortsetter de i denne retninga vil det bli veldig spennende å se hvor de havner.» Jonas Olsen, Namdalsavisa

Innlegg

TORA – Taste
Musikkvideo

TORA – Taste

TORA

TORA – They Say
Musikkvideo

TORA – They Say

TORA