Stine Hole Ulla
Artist

Stine Hole Ulla

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Stine Hole Ulla

Stine Hole Ulla, født 1995, kommer fra et lite tettsted ved navn Sykkylven. 

Hun utmerket seg tidlig med sin vakre stemme, og i begynte i en alder av 12 år å ta sangtimer. Da hun var 14 år sang hun seg inn i talentutviklingsprogrammet til Musikkonservatoriet på NTNU i Trondheim. Der fikk hun professor og operasanger Kåre Bjørkøy som sin lærer. 

Hun har også gått  ved talentutviklingsprogrammet ved Barratt Due. 

Nå tar hun sangtimer med operasangeren Solveig Kringlebotn.

Stine er var den første kvinnelige vinneren av TV2 sitt underholdningsprogram Norske Talenter. Hun vant den femte sesongen av programmet i desember 2012, bare 17 år gammel. Nå er hun aktuell som finalist i MGP finalen 2016.

Stine har vært brukt som solist til mange forskjellige arrangement. Hun behersker de fleste sjangere, og har for eksempel vært solist for forskjellige symfoniorkester, på nyttårskonserter sammen med kor og korps, kirkekonserter, jubileumer og andre eventer.
Hun har også har en god del duettpartnere, som for eksempel Rein Alexander, Åge Steen Nilsen, Erlend Bratland, Jan Eggum og Didrik Solli Tangen. 

Innlegg

Stine Hole Ulla – Traces
Musikkvideo

Stine Hole Ulla – Traces

Stine Hole Ulla

20+5 Spillelister

Stine Hole Ulla 20+5
20+5 Spillelister

Stine Hole Ulla 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]