Norsk Råkk
Artist

Norsk Råkk

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Norsk Råkk

Norsk Råkk har i en årrekke markert seg med sine høyenergiske og upretensiøse liveshow landet over, og blander sammen musikalske elementer og stilarter med samme selvfølgelighet som de bytter instrumenter på scenen under konsertene sine. Den dansbare punkrocken, med innslag av ska-rytmer og melodisk reggae, appellerer til et bredt publikum, og lokker frem den gode feriefølelsen – om det er festivalsommer eller den svarteste vinter. Nå er blåserekken blankpusset, og Norsk Råkk skal bruke 2017 på singleslipp og Norgeskonserter frem mot plateslipp i 2018.

Norsk Råkk debuterte med sitt første album ”Pløyd Mark” i 2011 på Tonehjulet Kräftpest. Skiven ble godt mottatt. Høsten 2012 begynte bandet å spille fast med blåserekke på konserter, og følger opp med ”Hjerter EP” (7 låter) vinteren 2013. Vinteren 2014 slippes albumet ”Panoramaskrik”, som viser et band som buldrer av energi, og flere av låtene markerer seg bredt både på radio og blant fansen. Norsk Råkk jobber nå med boookingbyrået JS Artist, og skal slippe nytt album i januar 2018 på Big Day Records.

Innlegg

Norsk Råkk – Skarpladd
Musikkvideo

Norsk Råkk – Skarpladd

Norsk Råkk

Norsk Råkk – Fylla
Musikkvideo

Norsk Råkk – Fylla

Norsk Råkk

20+5 Spillelister

Norsk Råkk 20+5
20+5 Spillelister

Norsk Råkk 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]