D'Sound
Artist

D’Sound

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om D’Sound

Det har vært en lang vei til målet, men nå er omsider et av Norges mest kjente band de siste 23 årene, D’Sound, tilbake med sitt første album på fem år. Deres åttende album, «Unicorn» med hele 15 spor ble sluppet fredag 6. september 2019. Albumet er deres første med 28 år gamle Mirjam Omdal som vokalist, og albumlanseringen skjer i mange land samtidig i Europa og Asia hvor D’Sound har mange fans.

Mirjam erstattet Simone Eriksrud i 2018 da hun forlot bandet og musikkbransjen etter mange år, og hun skriver både det nye materialet med Kim Ofstad (trommer) og Jonny Sjo (bass), og er lead-vokalist. I tillegg er det flere gjester på albumet, bl.a. Stjernekamp-deltager Adrian Jørgensen, den filippinske stjernen Armi Millare, ‘gitarhelt’ Tora Dahle Aagård og amerikanske Arnetta Johnson, Beyoncé og Jay-Z’s faste trompetist.

Den musikalske kjernen i D’Sound er fortsatt Kims trommer og Jonnys bass, de to fyller begge 50 år i 2019, og de to har ved siden av D’Sound både skrevet, spilt og produsert på store internasjonale hits, bl.a. Madcons «Beggin» og «Glow».

Dette er det første albumet D’Sound gir ut uten bilde av bandet på coveret. Coveret til det nye albumet er et portrettfoto av Jonny Sjos bror, som er født med Downs syndrom. Albumet er en hyllest til mangfoldet og ulikhetene i samfunnet, noe som engasjerer bandet sterkt. Albumcoveret er dedikert Jonnys bror som elsker musikk og har vært fan siden bandet startet å spille sammen.

Samtidig som D’Sound slipper sitt nye album legger de ut på sin The Unicorn Tour høsten 2019.Den starter på Byscenen i Haugesund 14. september og går deretter til mange norske byer. Turnéens første konsert utenlands skjer 6. oktober når D’Sound vender tilbake til Korea som headliner på Inje Fall In Music Festival.

Innlegg

D’Sound er tilbake med sitt første album på 5 år
Intervju

D’Sound er tilbake med sitt første album på 5 år

Det har vært en lang vei til målet, men nå er omsider et av Norges mest kjente band de siste 23 årene, D’Sound, tilbake med sitt [...]

D’Sound – Aftershock
Musikkvideo

D’Sound – Aftershock

D’Sound

20+5 Spillelister

D’Sound 20+5
20+5 Spillelister

D’Sound 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]