Trine Rein
Artist

Trine Rein

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Trine Rein

Trine Rein er en norsk/amerikansk artist, sanger og låtskriver som har en historie med stor internasjonal suksess og albumsalg på nittitallet, og som er en av landets mest erfarne artister. Hennes debutalbum, «Finders Keepers» med kjente låter som «Just Missed The Train» og «Stay With Me Baby» solgte mer enn 600 000 eksemplarer, hvorav 400 000 ble solgt i Japan. Hun hadde også stor suksess med albumet, «Beneath My Skin» som hun slapp i 1996 med kjente låter som «Torn» og «Do You Really Wanna Leave Me This Way».

I 1998 slapp hun albumet «To Find The Truth», og passerte en million albumsalg i løpet av perioden da musikkbransjen gikk ned i en bølgedal hvor det fysiske albumsalget stupte, og markedet ble overtatt av internettdeling og streaming. Trine Rein ble tildelt en Spellemannspris i 1994 som «Årets nykommer» i 1993, og året etter ble hun nominert til den ærverdige prisen, «Årets Spellemann». Hun har i løpet av sin karriere sluppet totalt 9 album, inkludert et best-of album og to livealbum i tillegg til mange enkeltstående singler. Hun har gjennom årene deltatt på mange andre album med andre artister.

Trine Rein er en populær, aktiv og erfaren liveartist som er kjent for sin sterke og kraftfulle sangstemme. Ikke mange vokalister kan konkurrere med henne når det kommer til rekkevidde og kraft. Hun er også en svært allsidig artist som spenner over mange ulike sjangere som kan oppleves på en av hennes mellom 80-100 livekonserter som hun spiller årlig. Hvert år siden 2011 har hun gjennomført sin egenproduserte juleturné «Julegaven» med flere titalls konserter for hver turné. Trine Rein har vært med i utallige TV-program, musikalske oppsetninger og spennende samarbeid gjennom 2000-tallet, og stod også bak suksessforestillingen «Vilt & Vakkert» som hun gjorde i samarbeid med sin ektemann, Lars Monsen.

Med en nesten fullbooket kalender for 2019/20 er hun en høyaktuell artist og sanger, og i kjølvannet av TV-suksessen «Hver gang vi møtes» på TV2 slipper hun sin andre single av året, «Live & Forgive» den 24. mai 2019. Høsten 2018 gikk Trine Rein i studio for å skape nytt låtmateriale for tiden fremover, og med dette går startskuddet for markeringen av hennes 25 års jubileum som internasjonal artist i Norge.

Programserien i TV2 bød på mye selvransakelse og sterke øyeblikk, og singelen «Live & Forgive» ble en naturlig oppfølger til alle opplevelsene på Kjærnes gård. Dette er en vakker og personlig mid-tempo poplåt som kan hjelpe flere til å kvitte seg med gammel bagasje, og se fremover mot et friere liv. Låten er skrevet av Bernt Rune Stray, Kine Nesheim, Hans Petter Aaserud og Trine Rein. Besøk gjerne hennes hjemmeside for mer info. og oppdateringer: www.trinerein.com

Innlegg

Trine Rein – Elektrisk
Live Video

Trine Rein – Elektrisk

Trine Rein

Trine Rein – The Well
Live Video

Trine Rein – The Well

Trine Rein

20+5 Spillelister

Trine Rein 20+5
20+5 Spillelister

Trine Rein 20+5